Книги Українською Мовою » 💙 Класика » Ах, не смійтеся ви наді мною, Тичина Павло 📚 - Українською

Читати книгу - "Ах, не смійтеся ви наді мною, Тичина Павло"

97
0
20.04.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Ах, не смійтеся ви наді мною" автора Тичина Павло. Жанр книги: 💙 Класика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Ах, не смійтеся ви наді мною, Тичина Павло» була написана автором - Тичина Павло, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Класика".
Поділитися книгою "Ах, не смійтеся ви наді мною, Тичина Павло" в соціальних мережах: 

Книга казок "Ах, не смійтеся ви наді мною" відомого українського поета Павла Тичини є неповторною історією, яка порине в чуттєвий світ дитячої фантазії. Книга складається з п'яти казок, які не тільки розважать маленьких читачів, а й надихнуть на роздуми про любов, дружбу та справедливість.

Перша казка, "Ах, не смійтеся ви наді мною", розповідає про маленького пастуха, який любив співати та мріяв стати знаменитим співаком. Через те, що його сміялися, хлопчик втратив віру в себе, але завдяки чарівному джерелу він знову зміг співати.

Друга казка, "Ластівка", розповідає про маленьку пташку, яка не могла літати через поранене крило. Вона була відчайдушна і вирішила знайти ліки для свого крила. Завдяки своїй сміливості та наполегливості, ластівка змогла вилікувати своє крило та знову повернутися до своїх друзів на небі.

Третя казка, "Рибки", розповідає про групу рибок, які вирішили перейти на суходіл, але зустріли багато перешкод на своєму шляху. Вони знайшли вирішення проблеми завдяки своїй дружбі та взаємодопомозі.

Четверта казка, "Птахи", розповідає про гурт птахів, які вирішили піти у подорож на схід сонця. Вони зустріли багато пригод на своєму шляху, але завдяки своїй мужності та відваги змогли долати всі небезпеки та повернутися додому.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Ах, не смійтеся ви наді мною, —
Не для вас я Вкраїну люблю!
Не для вас виливаю ці сльози з журбою,
Що ніхто їх не бачить нічною добою,
Коли довго від думок не сплю.

Не чіпайте моєї Вкраїни!
Хай, по-вашому, вмерла вона.
Скажіть: нащо ці ваші знущання та кпини?
Не чіпайте — просю вас — моєї Вкраїни:
Тільки ж це моя втіха одна!

Хіба можете ви зрозуміти,
Як її я кохаю, люблю?
Та коли б не вона, то для чого б і жити!
Але що… що вам про це говорити…
Чи ви любите матір свою?

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Ах, не смійтеся ви наді мною, Тичина Павло», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Ах, не смійтеся ви наді мною, Тичина Павло» жанру - 💙 Класика:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Ах, не смійтеся ви наді мною, Тичина Павло"