Книги Українською Мовою » 💙 Класика » Осінь нам приходить, а весна пройшла, Сковорода Григорій 📚 - Українською

Читати книгу - "Осінь нам приходить, а весна пройшла, Сковорода Григорій"

257
0
26.04.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Осінь нам приходить, а весна пройшла" автора Сковорода Григорій. Жанр книги: 💙 Класика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Осінь нам приходить, а весна пройшла, Сковорода Григорій» була написана автором - Сковорода Григорій, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Класика".
Поділитися книгою "Осінь нам приходить, а весна пройшла, Сковорода Григорій" в соціальних мережах: 

Книга "Осінь нам приходить, а весна пройшла" - це збірка казок відомого українського письменника, філософа та поета Григорія Сковороди. У цій збірці зібрані різні казки, які принесуть вам чудовий настрій та порадять щодо життя.

У цій книзі ви знайдете казки, які навчать вас терпінню та мудрості. Вони піднімуть ваш настрій та надихнуть на нові досягнення. Казки збірки "Осінь нам приходить, а весна пройшла" допоможуть вам зрозуміти, що життя складне, але завжди є вихід з будь-якої ситуації.

Казки Сковороди - це навчання життю, моральність та пізнання світу. У кожній казці є своя ідея, яка піднімає настрій та додає сили. Книга містить такі казки, як "Ласун і його син", "Історія зеленої гусениці", "Коротка історія про те, що все минає", "Історія про сумну зиму" та інші.

У збірці "Осінь нам приходить, а весна пройшла" казки відображають різні сторони життя. Вони дають нам можливість зануритися в світ фантазії та поринути в цікаві історії, а також роздумати над життєвими питаннями та питаннями моралі. Ця книга стане чудовим доповненням до вашої бібліотеки та допоможе знайти відповіді на деякі життєві питання.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Осінь нам приходить, а весна пройшла,
Кози діти родять, як весна прийшла.
Ледве літо запалало, а козля вже цапом стало,
Цап бородатий!
Гей, забудемо печалі! Вік утіхи дасть нам мало,
Засолоджуйсь, життя!
Хто журбу приховає хоч би і на дні,
Зразу й умирає — губить свої дні,
Гей-но, радосте, втіхо, серце спить собі тихо,
Пряме ж ти, життя!
Не красне довготою, а красне добротою,
Як та пісня, життя!
Бог мій милосердий, я його люблю,
Бо то камінь твердий, сум, прецінь терплю.
Він живий, не вмирає, бо живе з ним, палає
І душа моя.
А кого забуває, той печалі хай має,
Бо ото сирота!
Солодощів бажаєш? Вбий ти завидь усю,
Вдовольняйся, чим маєш,— і осягнеш красу.
Плюнь на гробнії прахи й на дитячії страхи,
Смерть — то спокій лише.
Жив отак у Афінах, жив отак в Палестині
Епікур — Христос.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Осінь нам приходить, а весна пройшла, Сковорода Григорій», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Осінь нам приходить, а весна пройшла, Сковорода Григорій» жанру - 💙 Класика:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Осінь нам приходить, а весна пройшла, Сковорода Григорій"