Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Забутий день народження, Дональд Біссет 📚 - Українською

Читати книгу - "Забутий день народження, Дональд Біссет"

152
0
16.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Забутий день народження" автора Дональд Біссет. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Забутий день народження, Дональд Біссет» була написана автором - Дональд Біссет, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Забутий день народження, Дональд Біссет" в соціальних мережах: 

🎉📚 Книга "Забутий день народження" 🎂🎈📖

Привіт, шановні читачі! Ось Дональд Біссет, автор книги "Забутий день народження". Дозвольте мені розповісти вам про цю непередбачувану та емоційну історію.

У цій книзі ви знайдете справжнє свято на сторінках, адже головний герой, Джек, виявляється втраченим у часі. Його день народження зникає з усіх календарів і пам'яті людей. Разом із Джеком вирушайте на пошуки загубленого свята і знаходьте незабутні пригоди на своєму шляху.

Ця книга розповідає про значення дружби, родини та самовідкриття. Вона надихає нас не тільки святкувати дні народження, але й відзначати кожен день як особливий подарунок життя. Вона нагадує, що справжня радість полягає у спільних моментах, у дотику сердець і в ділитися щирістю та любов'ю.

Запрошую вас на сайт readukrainianbooks.com, де ви зможете зануритися у магічну атмосферу "Забутого дня народження". Відчуйте емоції, зустрічайте цікавих персонажів та переживайте разом з Джеком кожен його крок у пошуках загубленого свята.

🎂🎈📖 Разом з "Забутим днем народження" від Дональда Біссета відкрийте світ, де кожен день може стати неповторним святом. Випробуйте магію та емоції, які дарує ця захоплююча книга. Переживайте чудові моменти разом з Джеком і знайомтеся зі значенням справжнього святкування.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Жив на світі великий слон. Він жив у зоопарку разом зі своєю слонихою і маленьким слоненям, якого звали Ялмар.

Тато-слон був дуже великий. Мама-слониха теж була велика. І навіть Ялмара ніхто б не назвав дуже маленьким. Зовсім маленькими слони не бувають.

Якось слониха-мама і слоненя-син побачили, що тато-слон стоїть на голові.

– Що з тобою? – запитала слониха-мама.

– Намагаюся дещо згадати, – відповів тато-слон.

– Що ж ти намагаєшся згадати?

– Якби я знав, – відповів тато-слон, – я б не намагався. Чи не так, люба?

– Ялмар, – сказала слониха-мама синові, – біжи швидше і намагайся знайти, що забув тато.

І Ялмар побіг по дорозі. Потім піднявся на невисокий пагорб біля бамбукового гаю і присів відпочити, а заразом подивитися, як грають у квача хмари на небі.

Раптом йому почулося, ніби хтось плаче. Плакали зовсім поруч, хоча Ялмар не бачив, хто це. І він сказав:

– Не плач. Хочеш, я допоможу тобі?

Плакати припинили.

– Хто ти? – запитав Ялмар.

– Забутий день народження. Я не знаю, чий я.

– Ай! – сказав Ялмар. – От біда. А святковий пиріг у тебе є?

– Звичайно! Який же день народження без пирога? На моєму оце шість свічок, отже, комусь сьогодні виповнилося шість років.

"Як добре, коли тобі шість років! – подумав Ялмар. – Дуже добре. Майже так само добре, як сім. П'ять років теж непогано, та й чотири нічого. Ну, а коли вісім – коли вісім, ти вже наполовину дорослий. І все ж таки, мабуть, найкраще, коли тобі шість".

– Мені дуже, дуже шкода, – сказав він. – Але я нічим не можу тобі допомогти. Я просто не знаю, хто забув свій день народження.

І Ялмар поспішив додому.

Коли він повернувся, тато-слон вже не стояв на голові, а сидів за столом і обідав.

– Згадав! – сказав тато-слон. – Я так і знав, що це вчора, або завтра, або сьогодні. Так і знав!

– Що сьогодні? – запитав Ялмар.

– Що сьогодні твій день народження! – сказала слониха-мама, входячи до кімнати. – Тобі сьогодні виповнилося шість років.

Ялмар розхвилювався і побіг швидше назад до невисокого пагорба біля бамбукового гаю.

– Послухай! – крикнув він. – Виявляється, ти МІЙ день народження. Мені сьогодні шість років!

– Ура! – закричав забутий день народження. – Ура, ура, ура!

Увечері до чаю Ялмар отримав святковий пиріг з шістьма свічками. Він витягнув хобот і задув усі свічки разом.

"Оце чудово! – подумав він. – Добре, коли тобі шість років".

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Забутий день народження, Дональд Біссет», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Забутий день народження, Дональд Біссет"