Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Порося, яке хотіло літати, Дональд Біссет 📚 - Українською

Читати книгу - "Порося, яке хотіло літати, Дональд Біссет"

141
0
22.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Порося, яке хотіло літати" автора Дональд Біссет. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Порося, яке хотіло літати, Дональд Біссет» була написана автором - Дональд Біссет, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Порося, яке хотіло літати, Дональд Біссет" в соціальних мережах: 

🐷✈️ Привіт! Я - Дональд Біссет, автор книги "Порося, яке хотіло літати". Розпочнемо неймовірну подорож у світ фантазій та мрій!

🐷✈️ "Порося, яке хотіло літати" - це книга, що запрошує вас у світ, де навіть найнездатніші здібності можуть стати джерелом великих досягнень. Ви зустрінете маленьке порося, яке мріє про політ у небеса. Разом з ним ви підете на захоплюючу подорож, де дружба, віра та невпинність грають ключову роль.

🐷✈️ У цій книзі я намагався передати значення мрій та впевненості у себе. Кожна сторінка переповнена емоціями, натхненням та важливими життєвими уроками. "Порося, яке хотіло літати" стане вашим провідником до особистих здобутків та непередбачуваних можливостей.

🐷✈️ У цій книзі я пропоную читачам переглянути світ навколо з іншого ракурсу, зрозуміти, що кожен з нас може досягти неймовірного, якщо вірити у себе. "Порося, яке хотіло літати" - це книга, що надихає до нових висот та відкриває можливості, яких ми навіть не підозрюємо.

🐷✈️ Не пропустіть можливість зануритися у світ "Порося, яке хотіло літати" від автора Дональда Біссета, яку ви можете прочитати на сайті readukrainianbooks.com. Подаруйте собі та вашим дітям натхнення, віру у свої мрії та відчуйте радість польоту разом з непередбачуваними героями.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Якось порося – а звали його Ікар, – прийшло до Чарівного Джерела і попросило:

– Виконай, будь ласка, моє бажання.

Поросяті давно вже хотілося навчитися літати. Недарма його звали Ікар.

– Якщо тобі дуже хочеться, я можу зробити так, що ти полетиш, – сказало Чарівне Джерело. – Тільки для цього тобі спочатку треба перетворитися на птаха.

– Ні, я хочу бути поросям. Поросям, яке вміє літати, – сказав Ікар.

– Але поросята не можуть літати, – заперечило Чарівне Джерело.

Ікар дуже засмутився і пішов додому.

По дорозі він думав тільки про одне: як йому все ж таки навчитися літати.

На другий день, рано вранці, він вирушив до лісу і попросив кожного птаха дати йому по пір'їні. Ну звичайно, вони йому дали.

– Напевно, ти хочеш навчитися літати? – запитали вони.

– Так, – відповів Ікар.

Він склеїв пір'я воском, і вийшли крила. Потім піднявся на верхівку гори біля самого берега моря. За ним слідом туди піднялися кішка, мишка, пташка і два кролики, ціла компанія жуків і навіть равлик – всім хотілося побачити, що в нього вийде.

Ікар прив'язав крила, змахнув ними і полетів. Оце було щастя! І всі глядачі теж раділи, а найменший жучок мало не помер від захвату.

Ікар піднявся високо-високо, майже до самого сонця.

– Оце порося! Оце молодець! – нахвалював він сам себе. – А Чарівне Джерело ще казало, ніби поросята не можуть літати. Можуть!

Але від сонячного жару віск розтопився, і крила розлізлися по пір'їнці та полетіли вниз. А слідом за ними і саме порося. Воно кілька разів перевернулося в повітрі і впало у море.

Бідолашний Ікар зовсім змок. Добре ще, що він щасливо доплив до берега і кинувся бігом додому, до мами.

– Не журися, мій маленький Ікаре, – сказала йому мама, – адже ти все ж таки ЛІТАВ! – І вона міцно обійняла його.

Усі друзі прийшли до нього в гості, і мама приготувала їм чай з тістечками і джемом.

Пізно ввечері Ікар побіг до Чарівного Джерела. Він перехилився через край і, дивлячись на крихітний шматочок води на самісінькому дні, сказав:

– Ти правий, поросята не можуть літати. – І по його щоці скотилася сльоза.

– Вище голову, – сказало Чарівне Джерело, – ти все одно молодець!

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Порося, яке хотіло літати, Дональд Біссет», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Порося, яке хотіло літати, Дональд Біссет"