Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Коник і равлик, Дональд Біссет 📚 - Українською

Читати книгу - "Коник і равлик, Дональд Біссет"

146
0
22.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Коник і равлик" автора Дональд Біссет. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Коник і равлик, Дональд Біссет» була написана автором - Дональд Біссет, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Коник і равлик, Дональд Біссет" в соціальних мережах: 

🐴🐌 Привіт! Я - Дональд Біссет, автор книги "Коник і равлик". Запрошую вас у світ незвичайної дружби та надзвичайних пригод!

🐴🐌 "Коник і равлик" - це чудова історія про незвичайну пару - коника по імені Карлі і равлика на ім'я Руді. Вони вирішують подолати свої власні обмеження і довести, що навіть найнезначніші істоти можуть здійснювати великі справи.

🐴🐌 У цій книзі ви знайдете моральні уроки про те, що справжня сила полягає в самовідданості, вірі у себе та відкритості до нового. Карлі і Руді допоможуть вам відкрити нові горизонти та перетворити звичайні речі на неймовірні пригоди.

🐴🐌 Разом з Карлі та Руді ви переживете незабутні моменти, зрозумієте важливість дружби та співпраці. Ця казка навчить вас бути відкритими до інших, поважати різноманітність і завжди допомагати одне одному.

🐴🐌 Не пропустіть можливість зануритися у чарівний світ "Коника і равлика" від автора Дональда Біссета, яку ви можете прочитати на сайті readukrainianbooks.com. Відкрийте для себе пригоди, натхнення та незабутні емоції разом з цими незвичайними героями.

🐴🐌 Приєднуйтесь до Карлі та Руді в їх захоплюючому шляху в книзі "Коник і равлик". Запрошую вас на унікальну подорож, де ви зрозумієте, що найважливіша річ - це доброта, взаємодопомога та віра у себе.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Жив якось на світі коник, звали його Денді, і був він страшенно гордий. Ще коли він був маленьким і тільки вчився стрибати разом з іншими кониками, він завжди стрибав вище за всіх. Але вчитель казав йому:

– Денді, ти повинен вчитися не тільки великих стрибків, але і маленьких.

– Ні, – відповідав Денді, – я коник особливий, не як усі. Я визнаю тільки великі стрибки.

Так він і не навчився робити маленькі стрибки. Одного разу він вийшов з дому пострибати і зустрівся з равликом Олівією.

– Чи не набридло тобі таке повільне життя? – запитав він її. – Цілий день повзеш і повзеш із власним будинком на спині.

– Ну що ти, – відповіла Олівія. – Я люблю повзати.

Мені дуже подобається бути равликом, особливо коли йде дощ, а у мене в мушлі завжди затишно і сухо. І потім я ніколи не запізнююсь додому – будинок завжди зі мною! Сподіваюся, ти розумієш, що я маю на увазі? Бути равликом так цікаво!

– Що ж, – сказав Денді. – На колір та смак товариш не всяк. Бувай! – І він застрибав геть, дуже пишаючись собою.

Він і справді був чудовий стрибун. Усі коники хороші стрибуни. Але Денді за один стрибок перелітав тридцять сантиметрів – це величезна відстань, якщо врахувати, що сам він був у десять разів менший. І все-таки дечого він робити не вмів. Не вмів робити маленьких стрибків. Він не міг стрибнути на п'ятнадцять або на десять сантиметрів – тільки на тридцять. Стриб – і тридцять сантиметрів позаду!

Поки він розмовляв з Олівією, настав час обідати, і Денді поспішив додому. Він був уже біля самого будинку – всього в якихось десяти сантиметрах, але потрапити додому ніяк не міг, тому що, скільки він не стрибав, він кожного разу перестрибував через свій будинок. Адже він не вмів робити маленьких стрибків!

Бідолаха Денді вже почав втрачати терпець і страшенно сердився, але тут, на щастя, з'явилася – хто б ви думали – равлик Олівія зі своїм будиночком на спині.

– Ось бачиш, Денді, – сказала вона, – равликам теж є чим пишатися. Принаймні додому вони потрапляють без усяких турбот!

Олівія мала добре серце (майже всі равлики добрі, якщо тільки не встануть з лівої ноги), і вона запропонувала Денді:

– Залазь вже мені на спину, я відвезу тебе додому!

Денді дуже зрадів, одразу ж сів їй на спину, і Олівія повезла його додому.

– Дякую тобі, Олівіє, – сказав Денді. – Тепер я сам бачу, що великі стрибки – це ще не найголовніше у світі!

– Абсолютно вірно! – сказала Олівія. – Маленькі стрибки теж потрібні. Бувай здоровий, Денді! До побачення!

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Коник і равлик, Дональд Біссет», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Коник і равлик, Дональд Біссет"