Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Корова Красуня, Дональд Біссет 📚 - Українською

Читати книгу - "Корова Красуня, Дональд Біссет"

168
0
16.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Корова Красуня" автора Дональд Біссет. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Корова Красуня, Дональд Біссет» була написана автором - Дональд Біссет, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Корова Красуня, Дональд Біссет" в соціальних мережах: 

📚 Книга "Корова Красуня" 🐮✨📖

Привіт, шановні читачі! Я - Дональд Біссет, автор книги "Корова Красуня". Радий вітати вас у світі незвичайних пригод та дружби.

У цій книзі ви познайомитеся з Красунею, найчарівнішою коровою на світі. Її серце наповнене добротою та любов'ю до оточуючих. Красуня відрізняється від інших корів, вона мріє про щось більше, ніж просте життя на фермі.

Разом з Красунею ви зануритесь у захоплюючу подорож, де вона зустріне нових друзів, виконає неможливе та покаже всьому світу, наскільки вона особлива. Ця книга навчить вас цінувати індивідуальність, вірити у себе та ніколи не зупинятися на досягнутому.

"Корова Красуня" - це казка про сміливість і самовідданість, про мрії, що збуваються та взаєморозуміння. Вона наповнена емоціями, гумором та важливими життєвими уроками.

Запрошую вас до читання книги "Корова Красуня" на сайті readukrainianbooks.com. Дізнайтеся, як наважна корова змінює світ, як дружба перетворює найнесподіваніші мрії в реальність.

✨📖 Поглиньтесь у чарівну історію "Корова Красуня" Дональда Біссета. Вирушайте разом із незвичайною героїнею у захоплюючу подорож, де знайдете справжню силу у вірі в себе та незламну волю до досягнення своїх мрій. 🐮✨🌟

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Жила колись на світі корова. Звали її Красуня. Вона й справді була красунею з довгими чорними віями.

Красуня паслася на лузі, де ріс татарник. Бага-а-ато татарнику! Але Красуня його не любила.

Вечорами, коли темнішало, вона вже не щипала траву, а дивилася, як на небі одна за одною спалахують зірки. Іноді вона сумно мукала, тому що їй не було з ким пограти.

Одного разу Красуня навіть склала пісеньку:

Зірочка на небі сяє,

Хто ж зі мною тут пограє?

Де ж узяти подружку,

Щоб ходить по бережку?

І зірка їй відповіла:

Скільки можна так волати?

Ти лягай, Красуне, спати!

Та якщо тобі так треба,

Обійду я хоч півнеба,

Хоч півсвіту обійду,

Тобі подружку знайду!

Випадково цю розмову почув Місячний Чоловічок. Він сказав зірці, що їй не варто ні про що турбуватися, він сам допоможе Красуні знайти подружку. І, прихопивши з собою відерце, лопату, залізну тацю і магніт, він, не гаючись, стрибнув із Місяця на Землю. А щоб не заблукати, направив на галявину, де паслася Красуня, місячний промінь.

Приземлившись, він, перш за все, викопав лопатою весь татарник, склав його у відро і викинув. Але залишалося зробити головне – знайти Красуні подружку. Раптом він почув, що хтось пихкає, зовсім поруч.

Це кудись поспішала равличиха Агата.

Красуня теж побачила равлика. Вона дуже зраділа і лизнула його.

– Допоможіть! – закричала Агата.

Місячний Чоловічок і Красуня хотіли допомогти, але равлика і слід пропав.

– Допоможіть! – ледь чутно долинуло хтозна звідки, швидше за все – у корови з рота.

Корова відкрила рота, і справді – звідти виповзла равличиха Агата.

– Можеш лизнути мене ще раз, але тільки обережно! – сказала вона.

Красуні було трішки соромно, і вона дуже обережно лизнула равличиху в мушлю.

– Ну от і чудово! – сказав Місячний Чоловічок. – Тепер у тебе є подруга, і я можу спокійно повертатися додому. Зірці я передам від тебе привіт! Весь татарник я виполов і викинув, а відерце і лопату залишу тобі у подарунок. Можеш грати з ними скільки захочеш. До побачення, моя Красуне!

І з цими словами Місячний Чоловічок перестрибнув через корову.

– Тепер і про мене складуть пісеньку! – крикнув він.

Напевно, він згадав пісеньку про корову, що перестрибнула через Місяць.

Потім він сів на залізну тацю і підкинув угору магніт. Магніт потягнув за собою тацю. Так Чоловічок і дістався Місяця: ловив магніт і підкидав його догори, а магніт притягував до себе залізну тацю.

Коли зірка дізналася, що Красуня знайшла собі подружку, вона дуже зраділа і засяяла ще яскравіше. І Місяць теж.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Корова Красуня, Дональд Біссет», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Корова Красуня, Дональд Біссет"