Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Хатка для черепашки, Людмила Філіппова 📚 - Українською

Читати книгу - "Хатка для черепашки, Людмила Філіппова"

120
0
18.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Хатка для черепашки" автора Людмила Філіппова. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Хатка для черепашки, Людмила Філіппова» була написана автором - Людмила Філіппова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Хатка для черепашки, Людмила Філіппова" в соціальних мережах: 

Бібліотека сучасних українських авторів "ReadUkrainianBooks.com" - це унікальний веб-сайт, що дозволяє знайти популярні книги українською мовою, які охоплюють широкий спектр тем та жанрів. На відміну від традиційних книжкових магазинів, бібліотека працює 24/7 та дозволяє читати будь-яку книгу в будь-який час. Крім того, на сайті можна знайти безкоштовні електронні версії книг, які доступні для завантаження на будь-який пристрій.

Навіть якщо ви знаходитеся далеко від України, "ReadUkrainianBooks.com" дозволяє насолоджуватися українською мовою та літературою, що є важливою частиною культурного досвіду країни. Незалежно від того, чи ви новачок української мови, чи вже володієте нею на рівні носія, "ReadUkrainianBooks.com" пропонує широкий вибір книг на будь-який смак.

Бібліотека також допомагає у популяризації української літератури та авторів, що є важливою роботою відчутної культурної місії. Завдяки "ReadUkrainianBooks.com" можна досліджувати творчість сучасних українських авторів та відкривати для себе нові таланти. Не зважаючи на те, де ви знаходитеся, бібліотека надає можливість переживати світ літератури на новому рівні.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Колись давно не було у черепашки панцира, не було де їй сховатися від дощу та від хижаків.

Стояло тепле літо. І вирішила черепашка побудувати собі хатку з піску.

Гарна вийшла хатка. Затишно в ній. Можна сховатися від жаркого сонечка. Тільки от біда – раптом пішов дощ.

І змив хатку.

Аж тут і осінь настала. І вирішила черепашка зібрати сухе листя і побудувати хатку з нього.

Гарна вийшла хатка, тепла.

Але раптом подув вітер і хатка розлетілася.

Аж тут і зима. Сніг випав. Стала черепашка будувати хатку зі снігу. Старанно працювала.

І вийшла у неї чудова снігова хатка. Але настала весна, стало пригрівати сонечко.

І розтанула хатка. Плаче черепашка.

– Що ж це таке, яку б хатку я не побудувала, а всі вони руйнуються!

Побачила черепашка, яку хатку побудував собі їжачок. Гарну, з міцним дахом.

– Допоможи мені, їжаченько, побудувати хатку, щоб її ні дощем не змило, ні вітром не знесло, ні сонцем не розтопило.

– Добре, – говорить їжачок, – я зроблю тобі таку хатку, якої ні в кого немає!

І причепив черепашці на спину міцний кам'яний панцир.

Тепер черепашка завжди носить свою хатку з собою. Гарна в неї хатка. Дощ її не змиє, і вітер не знесе, і сонце її не розтопить.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Хатка для черепашки, Людмила Філіппова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Хатка для черепашки, Людмила Філіппова"