Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Подорож Дейзі, Дональд Біссет 📚 - Українською

Читати книгу - "Подорож Дейзі, Дональд Біссет"

143
0
21.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Подорож Дейзі" автора Дональд Біссет. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Подорож Дейзі, Дональд Біссет» була написана автором - Дональд Біссет, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Подорож Дейзі, Дональд Біссет" в соціальних мережах: 

🌼📚 Вітаю, шановні читачі! Я - Дональд Біссет, автор книги "Подорож Дейзі". Запрошую вас у захоплюючу подорож уяви разом з неперевершеною Дейзі!

У цій казковій історії ви зустрінетеся з Дейзі, маленькою дівчинкою з безмежними мріями та незламним духом пригод. Вона мріє про великі відкриття, екзотичні країни та незабутні пригоди. Але її найбільша пригода розпочинається, коли вона вирішує відправитися у самостійну подорож.

"Подорож Дейзі" - це книга, яка надихає маленьких мрійників і мрійниць. Вона показує, що немає меж для уяви та віри у свої сили. Дейзі вчить нас, що навіть найменші кроки можуть привести до найвеличніших досягнень.

🌼📚 Запрошую вас на readukrainianbooks.com, де ви зможете зануритися у світ Дейзі та пережити разом з нею її незабутню подорож. Ця книга - це не просто розповідь, це можливість знайти в собі сміливість і сили досягти своїх мрій. Вона розкриє в дітячих серцях вогник подорожей і відкриє нові горизонти.

🌼📚 Разом з Дейзі ви зберетеся на захоплюючу подорож, яка навчить вас цінувати моменти, пізнавати нові місця та вірити в себе. Допоможіть вашим дітям відкрити двері до світу фантазії та відваги. Приєднуйтесь до Дейзі та насолоджуйтеся кожним кроком цієї неймовірної подорожі!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Жила колись на світі ледача слониха. Звали її Дейзі. Кожного дня після обіду – якщо тільки не було дощу – вона мостилася під високим дубом подрімати, і снилося їй, що вона лежить на величезній пуховій перині.

– Як би мені хотілося мати справжню пухову перину, – сказала вона одного разу ластівкам, що сиділи на дубі. – Я б виспалася на ній гарненько, а потім поїхала б до Австралії, до бабусі.

– Ти надто ледача, Дейзі, – сказали ластівки. – Краще поспи ще.

– А може, кріт вириє мені в саду тунель до самої Австралії? От було б добре! – розмріялася Дейзі.

І вона попросила Ернеста – так звали крота – вирити для неї тунель.

– Ти що, Дейзі! – сказав Ернест. – Адже Австралія лежить по інший бік земної кулі, до неї ніяк не докопатися. Надто далеко. Легше вже туди перестрибнути.

– Перестрибнути? – здивувалася Дейзі.

– Звичайно, – сказав Ернест. – Якщо ти підстрибнеш високо-високо і не будеш опускатися вниз дванадцять годин поспіль, Земля за цей час встигне зробити півоберта, і Австралія буде якраз під тобою. Тобі залишиться тільки приземлитися і піти в гості до бабусі.

– Ні, сказала Дейзі, – так високо мені не підстрибнути. Навіть якщо мене буде вчити стрибати коник.

– Тоді сунь хобот у землю і дмухни! – сказав Ернест. – Може, ти злетиш, як ракета.

– Я не вмію сильно дмухати, – сказала Дейзі. – От якби в мене була справжня ракета! Раз – і ти у повітрі, хлоп – і ти знову на землі, вже в Австралії. Так би я погодилася.

– Що ти! – сказав Ернест. – Хто це посадить слониху у ракету! Спробуй краще сама злетіти, як ракета. Я придумав, як тобі навчитися дмухати сильніше. Ти повинна випити багато шипучки. Тоді у тебе всередині, як за-а-шшши-и-пить, як за-а-авирує, як за-а-свистить – зовсім як у справжньої ракети.

– Це я можу! – сказала Дейзі.

І вона випила багато шипучки. Тут же всередині у неї як за-а-шшшипить, як за-а-авирує, як за-а-свистить! Вона швидше хобот у землю, схопила парасольку та й злетіла в повітря – майже до самого Місяця.

Потім розкрила парасольку і стала м'яко приземлятися.

А поки вона спускалася, Земля продовжувала обертатися, тому їй вдалося приземлитися як раз в Австралії.

Там її радо вітали.

– Яка розумна слониха! – говорили всі. – Адже це прекрасний спосіб заощадити на квитках. Ти заслужила нагороду. Чого ти бажаєш?

– О, будь ласка, велику пухову перину, – сказала Дейзі. – Я ляжу на неї, добре висплюся, а потім піду в гості до бабусі.

Так Дейзі нарешті одержала пухову перину.

– Дивіться! – сказала вона австралійським ластівкам. – У мене тепер є справжня перина!

– Подумаєш, – сказали ластівки. – У нас теж! – І вони сховали голови під свої пухнасті пір'їнки і заснули.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Подорож Дейзі, Дональд Біссет», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Подорож Дейзі, Дональд Біссет"