Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Про ведмедя, Сергій Баруздін 📚 - Українською

Читати книгу - "Про ведмедя, Сергій Баруздін"

194
0
21.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Про ведмедя" автора Сергій Баруздін. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Про ведмедя, Сергій Баруздін» була написана автором - Сергій Баруздін, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Про ведмедя, Сергій Баруздін" в соціальних мережах: 

🐻📚 Книга "Про ведмедя" 🌟📖

Привіт! Я - Сергій Баруздін, автор книги "Про ведмедя". Дозвольте мені розповісти вам про цю непересічну історію, яка розкриє вам таємниці і приведе до нових відкриттів.

У цій унікальній книзі ви зустрінете ведмедя на ім'я Максим. Він - не звичайний ведмідь, а дослідник світу навколо. Разом з Максимом вирушайте у незабутню подорож через густий ліс, долини й гори, де ви чекаєте на зустрічі з різноманітними тваринами та пригоди, що розширять ваші горизонти.

Книга "Про ведмедя" запрошує вас у світ природи, де кожна сторінка наповнена красою та чудесами природи. Ви збагатитеся враженнями про життя в лісі, про взаємини тварин, а головне - про важливість берегти та поважати навколишній світ.

Запрошую вас відкрити сторінки "Про ведмедя" на readukrainianbooks.com, де ви зможете зануритися у світ дивовижних історій та непересічних пригод Максима. Ця книга надихне вас зануритися у природу, бачити красу навколо та ділитися цими враженнями з іншими.

🌟📖 Зі мною, Сергієм Баруздіном, ви зрозумієте, що світ навколо нас повний дива та таємниць, які варто розкривати. "Про ведмедя" - це книга, яка допоможе вам побачити світ очима пригоди, відчути гармонію з природою та відкрити нові можливості у себе.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Заліз ведмідь у мурашник. Обурився найголовніший мураха:

– Що ж ти, волохатий, робиш? Знову наш мурашник розоряєш?

Замислився ведмідь. Подумавши, каже:

– А що ж робити? Я вас дуже люблю!

– Від любові всім добре має бути, – каже найголовніший мураха, – а ти?

Подумав ведмідь і відповідає:

– Ну, гаразд, піду на бджолину пасіку. Бджоли не такі образливі!

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Про ведмедя, Сергій Баруздін», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Про ведмедя, Сергій Баруздін"