Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » У солодкому морквяному лісі, Сергій Козлов 📚 - Українською

Читати книгу - "У солодкому морквяному лісі, Сергій Козлов"

160
0
22.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "У солодкому морквяному лісі" автора Сергій Козлов. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «У солодкому морквяному лісі, Сергій Козлов» була написана автором - Сергій Козлов, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "У солодкому морквяному лісі, Сергій Козлов" в соціальних мережах: 

🌳🥕 Привіт! Я - Сергій Козлов, автор книги "У солодкому морквяному лісі". Дозвольте мені розповісти вам про цей чарівний світ, де пригоди злітають на вас з кожною сторінкою, а смачні морквинки розкривають нові смаки!

🌳🥕 "У солодкому морквяному лісі" - це книга, що перенесе вас у мальовничий світ, де головні герої - маленькі звірята - вирушають на пошуки найбільшої, найсолодшої морквини. Разом з ними ви підете на незабутню подорож, де чекають насмішки, дружба та важливі життєві уроки.

🌳🥕 У цій книзі я намагався передати чарівну атмосферу природи та значення дружби. Кожна сторінка переповнена емоціями, мудрістю та натхненням. Ви відчуєте, як серце радіє разом з героями, коли вони знаходять свою солодку морквину і переживають незабутні пригоди.

🌳🥕 У цій книзі я закладаю важливі моральні цінності, такі як взаємодопомога, толерантність та повага до природи. "У солодкому морквяному лісі" - це книга, що спонукає дітей та дорослих берегти природу і цінувати кожну мить, проведену разом з близькими.

🌳🥕 Не пропустіть можливість зануритися у чудовий світ "У солодкому морквяному лісі" від автора Сергія Козлова, яку ви можете прочитати на сайті readukrainianbooks.com.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Більш за все заєць любив моркву.

Він сказав:

– Я б хотів, щоб у лісі замість ялинок росли морквини.

Білка найбільше любила горіхи.

Вона сказала:

– Я б хотіла, Зайцю, щоб замість шишок на твоїй моркві росли горіхи.

Ведмедик найбільше любив мед.

Він сказав:

– Я б хотів, щоб восени йшли повільні медові дощі.

Їжачок найбільше любив сушені гриби.

Він сказав:

– Нехай твої дощі, Ведмедику, почнуться після того, як я назбираю грибів.

Отак все і вийшло. Замість ялинок за одну ніч виросли морквини.

Заєць спиляв дві морквини і потяг до себе в хатку.

На морквяних хвостиках виросли горіхи. Білка набрала їх великий кошик та сховала в дуплі найбільшої морквини.

Їжачок ходив між морквин та збирав гриби.

А під осінь полилися повільні медові дощі.

Заєць їв моркву з медом.

Білка – горіхи з медом.

Їжачок – гриби з медом.

А Ведмедик цілими днями стояв на морквяному узліссі з роззявленою пащею.

І тільки коли темніло, – зовсім ненадовго, зовсім трішечки, – гарненько облизавши всі чотири медові лапи, лягав спати...

А всі вовки з лісу пішли. Тому що вовки не люблять солодкого.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «У солодкому морквяному лісі, Сергій Козлов», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "У солодкому морквяному лісі, Сергій Козлов"