Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Бац!, Дональд Біссет 📚 - Українською

Читати книгу - "Бац!, Дональд Біссет"

155
0
22.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Бац!" автора Дональд Біссет. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Бац!, Дональд Біссет» була написана автором - Дональд Біссет, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Бац!, Дональд Біссет" в соціальних мережах: 

💥📚 Привіт! Я - Дональд Біссет, автор книги "Бац!". Готуйтеся до захоплюючої подорожі у світ фантастичних пригод та неймовірних відкриттів!

💥📚 "Бац!" - це книга, яка відкриє перед вами двері до неповторного світу фантастичних подій і незвичайних персонажів. Ви зануритесь у вир кумедних і неймовірних ситуацій, де на кожному кроці чекає несподіванка та захоплююча атмосфера.

💥📚 В цій книзі ви знайдете справжній коктейль із гумору, пригод та дивовижних відкриттів. Сторінка за сторінкою ви будете сміятися, здивовуватися та захоплюватися новими обертами сюжету. "Бац!" стане вашим провідником у світ неймовірних можливостей.

💥📚 У цій книзі я спробував передати мою уяву та енергію через захоплюючі пригоди героїв. Кожна сторінка наповнена емоціями, жвавими діалогами та непередбачуваними поворотами. "Бац!" - це шалена гонитва, дружба, пригоди та незабутні моменти, які залишаться з вами надовго.

💥📚 Не пропустіть можливість погрузитися у світ "Бац!" від автора Дональда Біссета, яку ви можете прочитати на сайті readukrainianbooks.com. Відкрийте для себе веселу, захоплюючу та непередбачувану історію, яка неодмінно запалить вашу уяву та залишиться в серці.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

У дірці в стіні у кімнаті в будинку в провулку в місті в країні в світі у Всесвіті жила собі мишка. Звали її Еліс.

Якось Еліс лежала на ліжечку, їла сир і спостерігала за павуком на стелі, що намагався перестрибнути з однієї балки на іншу.

Він висів на довгій нитці і щосили розгойдувався. Раз – туди, два – назад, три – туди... Бац! – він набив собі здоровенну гулю об балку і поповз назад до павутиня. Настрій в нього зіпсувався.

Він посидів, подумав і вирішив зробити останню спробу. І на цей раз перестрибнув.

Коли Еліс набридло спостерігати за павуком, вона побігла до зоопарку до свого приятеля Боба – кенгуру.

Боб цього дня взув нові черевики на каучуковій підошві, щоб зручніше було стрибати.

Коли з'явилася Еліс, він щойно почав тренування.

– Дивись, як я високо стрибаю! – сказав Боб і підстрибнув.

Високо–високо, навіть вище за огорожу; а потім ще вище – вище за будинки; а потім ще вище – навіть вище за вежі й дзвіниці, а потім... Але в цю хвилину над ним пролітав літак, і Боб з усієї сили – бац! – набив собі здоровенну гулю, стукнувшись об крило літака.

"Оце дива! – подумала Еліс. – Точнісінько як павук головою об балку".

Але Боб підстрибнув ще раз – високо–високо, майже до самого сонця. А потім пішов до сторожа зоопарку, і сторож зробив йому холодну примочку, щоб гуля швидше пройшла.

Після цього Еліс і Боб разом повечеряли.

А після вечері Еліс повернулася додому і зробила холодну примочку павуку.

"Оце дива!" – подумав павук. Він вмостився зручніше у павутинні і заснув.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Бац!, Дональд Біссет», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Бац!, Дональд Біссет"