Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Чому миші котів не ображають, Сергій Міхалков 📚 - Українською

Читати книгу - "Чому миші котів не ображають, Сергій Міхалков"

157
0
23.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Чому миші котів не ображають" автора Сергій Міхалков. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Чому миші котів не ображають, Сергій Міхалков» була написана автором - Сергій Міхалков, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Чому миші котів не ображають, Сергій Міхалков" в соціальних мережах: 

📚 Чому миші котів не ображають 🐭🐱: Анотація

🐭🐱 Ласкаво запрошуємо в чудовий світ мишей та котів з книгою "Чому миші котів не ображають" від автора Сергія Міхалкова! Ця неперевершена книга розповідає про унікальні взаємини між мишами та котами та вчить нас цінним урокам про толерантність, співжиття та взаєморозуміння.

📖 У цій книзі Сергій Міхалков розкриває таємниці мишиного світу та пояснює, чому миші котів не ображають. Він розповідає цікаві історії про дружбу між мишами та котами, яка ґрунтується на взаємному поваги та взаємодопомозі.

🌟 "Чому миші котів не ображають" - це книга, яка показує, що навіть найнезвичайніші пари можуть знайти спільну мову та ділитися радістю із один одним. Вона надихає нас бачити світ з різних перспектив та вчить поважати інших, незалежно від їхньої природи чи зовнішності.

🎨 Завдяки яскравим ілюстраціям та чарівному сюжету, "Чому миші котів не ображають" перетворюється на справжню подорож по світу дружби та розуміння. Кожна сторінка цієї книги наповнена емоціями та вчить нас цінувати різноманіття і приймати інших такими, які вони є.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Було це в давні часи...

Повернулося якось пізно ввечері додому Мишенятко й розповідає:

– Щойно ніс у ніс з сусідським котом зіткнувся!

Захвилювалися миші:

– Ну то як? Розповідай! Далі що?

– Зіткнулися ми лобами, – вело далі Мишенятко, – ну і...

– Який жах! Ну й що далі? – не терпілося дізнатися мишам.

– Розумієте, – зітхнуло Мишенятко і закотило очі. – Така ніч!.. Хмарки по небу біжать, зірочки горять, місяць світить, вітерець теплий віє... І настрій у мене був такий чудовий, такий гарний, що...

– Що? Що? Кажи швидше! Не тягни!

– ...що я кота навіть пальцем не зачепив! Нехай собі живе! – закінчило свою розповідь Мишенятко.

– Ах! Ах, як зворушливо! – запищали миші. – І ми теж ніколи не ображатимемо котів і кішок!..

Так виникла ця красива легенда.

З тих давніх-давен миші ніколи не ображають котів і кішок.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Чому миші котів не ображають, Сергій Міхалков», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Чому миші котів не ображають, Сергій Міхалков"