Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Друзі в поході, Сергій Міхалков 📚 - Українською

Читати книгу - "Друзі в поході, Сергій Міхалков"

215
0
23.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Друзі в поході" автора Сергій Міхалков. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Друзі в поході, Сергій Міхалков» була написана автором - Сергій Міхалков, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Друзі в поході, Сергій Міхалков" в соціальних мережах: 

📚 Друзі в поході 🌲👫: Анотація

🌲👫 Ласкаво запрошуємо до світу пригод та дружби разом з книгою "Друзі в поході" від автора Сергія Міхалкова! Цей захоплюючий твір розповідає про незабутні походи трьох найкращих друзів та вчить цінним життєвим урокам про співпрацю, взаємодопомогу та непереборну силу дружби.

🌳 У цій захопливій казці Сергій Міхалков розкриває світ пригод друзів у поході. Вони досліджують та відкривають неймовірні місця, зустрічають цікавих персонажів та вчаться важливим урокам про природу, самовдосконалення та цінність дружби.

🌈 "Друзі в поході" - це книга, яка надихає нас вирушити у власні пригоди та розширити горизонти. Вона показує, що разом ми можемо подолати будь-які перешкоди та здійснити неможливе. Справжня дружба - це невичерпний джерело сили та підтримки.

✨ Завдяки яскравим ілюстраціям та захоплюючому сюжету, "Друзі в поході" створюють неперевершену атмосферу співжиття з природою та іншими людьми. Кожна сторінка цієї книги викликає радість та бажання відкривати нові горизонти.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Умовилися Лисиця, Бобер і Кабан піти разом у дальній похід: по лісах, по горах побродити, на нові місця подивитися.

Зібралися вони й пішли. Йшли, йшли, дійшли до річки. Через річку місток перекинутий. Втрьох не пройдеш, треба по одному перебиратися.

– Іди ти перший! – сказав Бобру Кабан – ти старший, тобі й шана!

– Правильно. Нехай Бобер перший іде! – погодилася Лисиця.

Бобер пішов. Раптом місток під ним провалився, Бобер полетів у воду.

– Ах, біда! Біда! – заволала Лисиця. – Кабан, стрибай у воду, рятуй Бобра. Пропаде наш Бобер! Швидше! Швидше!

– Сама за ним стрибай! – зарохкав Кабан. – Я б і радий, та боюся в холодній воді застудитися.

– Дякую вам, я вже якось сам. Адже я плаваю, – почувся з-під містка голос Бобра.

Виліз Бобер на берег, відкашлявся, обтрусився.

– От і добре! – зраділи Лисиця і Кабан. – Пішли далі.

– Е, ні! – твердо сказав Бобер, – з вами пропадеш!

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Друзі в поході, Сергій Міхалков», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Друзі в поході, Сергій Міхалков"