Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Тигреня Бінкі та його смужки, Дональд Біссет 📚 - Українською

Читати книгу - "Тигреня Бінкі та його смужки, Дональд Біссет"

134
0
23.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Тигреня Бінкі та його смужки" автора Дональд Біссет. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Тигреня Бінкі та його смужки, Дональд Біссет» була написана автором - Дональд Біссет, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Тигреня Бінкі та його смужки, Дональд Біссет" в соціальних мережах: 

📚 Тигреня Бінкі та його смужки 🐯: Анотація

🐯 Ласкаво просимо у світ веселощів та навчання разом з книгою "Тигреня Бінкі та його смужки" від автора Дональда Біссета! Ця чарівна казка розповідає історію маленького тигреня Бінкі, яке вирушає у захоплюючу пригоду в пошуках свого особливого місця у світі.

🌳 У цьому захоплюючому творі Дональд Біссет розкриває світ тигреня Бінкі та його друзів. Разом вони досліджують джунглі, зустрічають різні звірята та навчаються цінним життєвим урокам про дружбу, взаємодопомогу та самопізнання.

🌈 Завдяки яскравим ілюстраціям та захоплюючій сюжетній лінії, "Тигреня Бінкі та його смужки" створюють неперевершену атмосферу. Ця книга запрошує маленьких читачів на унікальну подорож, де кожна сторінка викликає посмішку та враження.

📖 Це не просто розповідь, а й навчання дітей цінним моральним цінностям. "Тигреня Бінкі та його смужки" розвиває в дітях вміння сприймати світ з любов'ю та турботою, розкриває їх внутрішні потенціали та підтримує у навчанні.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Якось Тигриця-мама заходилася пекти солодкий пиріг. Вона так старанно розкачувала тісто, що борошно і цукрова пудра літали по всій кухні.

Саме тоді ж народилося тигреня Бінкі. Тигриця-мама подивилася на нього і спитала:

– Де ж твої смужки? Ну нічого, ти нам і без смужок любий.

Але Бінкі знав, що тигри мають бути смугастими. І він, не гаючи часу, побіг шукати собі смужки.

Першим йому зустрівся сержант. На рукаві в сержанта було аж три смужки.

– Дай мені, будь ласка, одну смужку, – попросив у нього Бінкі.

– Стій струнко, коли звертаєшся до військового! – гримнув на тигреня сержант. – Немає у мене зайвих смужок.

Бінкі побіг далі і побачив чавунну огорожу. Якийсь чоловік фарбував її. Бінкі почекав, поки він закінчить, а коли чоловік пішов, Бінкі притулився до огорожі спочатку одним боком, потім іншим. Фарба пристала до шкіри, і він став смугастим.

Бінкі кинувся бігом додому, щоб показати мамі свої смужки. Але було дуже жарко, припікало сонце, і фарба почала танути і стікати зі шкіри на землю, тож згодом у Бінкі знову не залишилося жодної смужки.

І тут він зустрів Зебру. Бінкі завмер від подиву: скільки смужок тільки на одній спині! Це ж несправедливо!

Він сів і гірко заплакав.

– Чого ти, малий? – запитала його Зебра.

– Чо... чому я не смугастий?

– Бідолашко! – сказала Зебра і лагідно лизнула тигреня. – А на смак ти нічого, приємний, – і вона лизнула його ще раз, – солоденький, як пиріг.

Вона лизнула його ще і ще – як раптом на спині у Бінкі одна за одною з'явилися чорні смужки.

Він прибіг додому до мами і закричав:

– Мамо! Дивись, у мене смужки!

– Дійсно! – зраділа Тигриця-мама. – Ну хто б міг подумати? Мабуть, це цукрова пудра і борошно засипали твої смужки, коли я готувала солодкий пиріг.

Тигриця-мама була дуже задоволена і запросила Зебру на чашку чаю.

До чаю Зебра отримала оберемок сіна, а Бінкі – шматочок солодкого пирога.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Тигреня Бінкі та його смужки, Дональд Біссет», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Тигреня Бінкі та його смужки, Дональд Біссет"