Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Пригоди ведмедика, Володимир Сутєєв 📚 - Українською

Читати книгу - "Пригоди ведмедика, Володимир Сутєєв"

170
0
23.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Пригоди ведмедика" автора Володимир Сутєєв. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Пригоди ведмедика, Володимир Сутєєв» була написана автором - Володимир Сутєєв, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Пригоди ведмедика, Володимир Сутєєв" в соціальних мережах: 

📚 Пригоди ведмедика 🐻: Анотація

🐻 Відкрийте світ неймовірних пригод та непересічних вражень разом з книгою "Пригоди ведмедика" від автора Володимира Сутєєва! Ця захоплююча казка перенесе вас у світ дитячих мрій, дружби та важливих життєвих уроків.

🌳 У цьому творі Володимир Сутєєв розповідає про веселих і незвичайних пригод ведмедика, який живе у лісі. Разом зі своїми друзями - зайчиком, лисичкою та іншими звірятами, ведмедик вирушає на пошуки скарбів, розгадує загадки та знаходить нові дивовижні місця.

🌈 Завдяки барвистим ілюстраціям та чарівній атмосфері, "Пригоди ведмедика" втілюються в життя. Вирушайте разом із ведмедиком у захоплюючу подорож, де кожна сторінка пропонує вам нові враження та несподівані зустрічі.

📖 Ця книга - це не просто розповідь про пригоди, а й навчання маленьких читачів важливим життєвим цінностям, таким як дружба, взаємодопомога та віра у себе. Вона розвиває уяву та креативність, надихає нас бути відкритими до нових можливостей та цінувати кожну хвилину життя.

🎉 Приєднуйтесь до веселої компанії ведмедика та його друзів. Зануртесь у цей чарівний світ, де кожен день наповнений пригодами та незабутніми емоціями.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Пішли якось діти до лісу по гриби. Узяли з собою іграшкового ведмедика та й забули його під деревом.

Прибігли до ведмедика зайці.

– Не бійся, ведмедику! У нас в лісі добре!

Тут стали й інші звірята підходити, усі раді новому гостю, кожному хочеться його чимось пригостити. Білка горіх принесла, заєць – морквину, їжак – ягід.

А ведмедик сидить, як сидів, не ворушиться, нічого не бере.

– Який вередливий ведмідь! – закричала сорока. – Нічого не хоче!

Тут почувся страшенний тріск, і з чагарнику вилізла ведмедиця.

– Де тут моє ведмежатко?

Злякалися звірі та втекли.

Понюхала ведмедиця іграшку.

– Еге! Та це ж не справжній ведмедик!

– А понесу-но я його своїм діткам, нехай пограються!

Гарна вийшла іграшка для маленьких ведмежат.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Пригоди ведмедика, Володимир Сутєєв», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Пригоди ведмедика, Володимир Сутєєв"