Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Порося в колючій шубці, Сергій Козлов 📚 - Українською

Читати книгу - "Порося в колючій шубці, Сергій Козлов"

116
0
25.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Порося в колючій шубці" автора Сергій Козлов. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Порося в колючій шубці, Сергій Козлов» була написана автором - Сергій Козлов, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Порося в колючій шубці, Сергій Козлов" в соціальних мережах: 

Бібліотека сучасних українських авторів "ReadUkrainianBooks.com" - це унікальний веб-сайт, що дозволяє знайти популярні книги українською мовою, які охоплюють широкий спектр тем та жанрів. На відміну від традиційних книжкових магазинів, бібліотека працює 24/7 та дозволяє читати будь-яку книгу в будь-який час. Крім того, на сайті можна знайти безкоштовні електронні версії книг, які доступні для завантаження на будь-який пристрій.

Навіть якщо ви знаходитеся далеко від України, "ReadUkrainianBooks.com" дозволяє насолоджуватися українською мовою та літературою, що є важливою частиною культурного досвіду країни. Незалежно від того, чи ви новачок української мови, чи вже володієте нею на рівні носія, "ReadUkrainianBooks.com" пропонує широкий вибір книг на будь-який смак.

Бібліотека також допомагає у популяризації української літератури та авторів, що є важливою роботою відчутної культурної місії. Завдяки "ReadUkrainianBooks.com" можна досліджувати творчість сучасних українських авторів та відкривати для себе нові таланти. Не зважаючи на те, де ви знаходитеся, бібліотека надає можливість переживати світ літератури на новому рівні.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Була зима. Стояли такі морози, що Їжачок кілька днів не виходив зі свого будиночка, топив пічку та дивився у вікно.

Мороз прикрасив шибки дивними візерунками, й Їжачку доводилося кілька разів залазити на підвіконня, дихати та терти лапами замерзле скло.

"От!" – радів він, коли побачив ялинку, пеньок та галявину перед будинком.

Над галявиною кружляли, то злітаючи кудись вгору, то опускаючись до самої землі, сніжинки.

Їжачок притулився до вікна, а одна сніжинка сіла йому на ніс з того боку скла, підвелася на тоненьких ніжках і сказала:

– Це ти, Їжачок? Чому ти не виходиш з нами грати?

– На вулиці холодно, – відповів їжачок.

– Ні! – засміялася сніжинка, – Нам анітрішечки не холодно! Подивись, як я літаю. – І вона злетіла з їжачкового носа і закружляла над галявиною. – Бачиш? Бачиш? – кричала вона, пролітаючи повз віконечко.

А їжачок так притулився до скла, що ніс його розплющився і став схожий на поросячу рийку. І Сніжинці вже здавалося, що це не Їжачок, а Порося, яке вдягнуло колючу шубку.

– Порося! Дивіться, порося в колючій шубці! – крикнула Сніжинка подругам. – Поросятко, виходь з нами гуляти!

"Кого це вона гукає?" – подумав Їжачок і притиснувся до скла ще сильніше, щоб подивитися, чи немає там десь Поросяти.

А Сніжинка тепер вже точно знала, що за вікном сидить Порося в колючій шубці.

– Поросятко! – гукнула вона. – У тебе ж є шубка! Виходь до нас грати!

"Мабуть, там, під вікном, – думав Їжачок, – сидить Порося в колючій шубці і не хоче грати. Як би воно не замерзло! Треба запросити його додому й пригостити чаєм.

Він зліз із підвіконня та вибіг на ґанок.

– Поросятко! – гукнув він. – Йди пити чай!

– Хі–хі! – засміялася Сніжинка. – Порося щойно втекло. Пограй–но ти з нами!

– Не можу. Холодно! – сказав Їжачок і пішов до хатки.

Затуливши двері, він скинув біля порогу валянки, сів біля пічки та підкинув у вогонь полінце.

Потім він знову заліз на підвіконня і притулився носом до скла.

– Поросятко! – крикнула Сніжинка. – Ти повернулося? Виходь! Будемо грати разом!

"Воно повернулося" – подумав Їжачок.

Він знов узув валянки та вибіг на ґанок.

– Поросятко! – загукав він. – Порося–а–а–тко!..

Вив вітер, та весело кружляли сніжинки...

Так до самого вечора Їжачок то вибігав на ґанок та гукав Порося, то повертався до будинку, залазив на підвіконня і притулявся носом до скла.

А засинаючи, Їжачок боявся, як би не замерзло в таку морозну ніч Порося в колючій шубці.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Порося в колючій шубці, Сергій Козлов», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Порося в колючій шубці, Сергій Козлов"