Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Фея Кука, Анна Зайцева 📚 - Українською

Читати книгу - "Фея Кука, Анна Зайцева"

189
0
03.06.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Фея Кука" автора Анна Зайцева. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Фея Кука, Анна Зайцева» була написана автором - Анна Зайцева, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Фея Кука, Анна Зайцева" в соціальних мережах: 

Бібліотека сучасних українських авторів "ReadUkrainianBooks.com" - це унікальний веб-сайт, що дозволяє знайти популярні книги українською мовою, які охоплюють широкий спектр тем та жанрів. На відміну від традиційних книжкових магазинів, бібліотека працює 24/7 та дозволяє читати будь-яку книгу в будь-який час. Крім того, на сайті можна знайти безкоштовні електронні версії книг, які доступні для завантаження на будь-який пристрій.

Навіть якщо ви знаходитеся далеко від України, "ReadUkrainianBooks.com" дозволяє насолоджуватися українською мовою та літературою, що є важливою частиною культурного досвіду країни. Незалежно від того, чи ви новачок української мови, чи вже володієте нею на рівні носія, "ReadUkrainianBooks.com" пропонує широкий вибір книг на будь-який смак.

Бібліотека також допомагає у популяризації української літератури та авторів, що є важливою роботою відчутної культурної місії. Завдяки "ReadUkrainianBooks.com" можна досліджувати творчість сучасних українських авторів та відкривати для себе нові таланти. Не зважаючи на те, де ви знаходитеся, бібліотека надає можливість переживати світ літератури на новому рівні.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

В одному невеликому містечку стояв дуже гарний будиночок. У цьому будиночку разом зі своїми батьками жила маленька принцеса. Мама з татом дуже любили донечку і щодня тішили її чимось приємним та цікавим: мама кожного дня заплітала донечці гарненькі кіски, а тато дарував іграшки. Дівчинка ж тішила батьків своєю усмішкою та запальним сміхом.

Та раптом дитячий сміх зник з будиночка. Якось ввечері, коли сонечко вже зайшло і настав час увімкнути світло, дівчинка кинула іграшки, притулилась до мами і закричала: «Я боюсь!» Вона дивилась переляканими оченятами на стелю і дрижала, немов листочок у вітряну погоду. А коли вітер гуляв дахами і загравав з флюгерами, страх здавався велетенським чудовиськом. Малечу нічого не тішило, навіть улюблені іграшки. І так було щовечора: як тільки сонечко сідало, маленьку принцесу охоплював страх. Вона показувала пальчиком на місце під лампою і тулилася до мами з татом.

І ось одного разу, коли дівчинка вже лежала в своєму ліжечку, їй здалося, що в кімнаті хтось є. Вона повернула голівоньку і побачила у вазонку на столику маленьку дівчинку з кумедними кісками і ніжно-рожевими крильцями.

– Ти хто? – запитала дівчинка.

– Я Кука, – відповіла гостя. – Я фея, але ще зовсім маленька. Кожна фея дружить з дівчинкою або хлопчиком і допомагає їм. Але я ще ні з ким ніколи не дружила. Я недавно прилетіла в це місто. Мені дуже сподобався твій будиночок і я вирішила поселитися тут. І вже кілька днів спостерігаю, як гарно ти бавишся з батьками.

– То це ти щовечора лякаєш мене?!

– Я зовсім не хотіла тебе налякати! Вибач мені, будь ласка. Я просто хотіла з тобою побавитись і подружитись. Але я зовсім не знаю, як це дружити. Ти ж навчиш мене, правда?

– Добре, – сказала дівчинка, – я розкажу тобі про дружбу, тільки пообіцяй, що більше не будеш мене лякати.

Фея Кука кивнула.

– Тобі подобається ця квітка? – знову запитала дівчинка.

Кука знову радісно закивала головою.

– Тоді вмощуйся зручніше на її пелюстках і солодких тобі снів. А вранці нас чекають нові пригоди!

Так фея знайшла подружку, а дівчинка перестала боятися.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Фея Кука, Анна Зайцева», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Фея Кука, Анна Зайцева"