Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Як звірята дощику раділи, Ольга Зубер 📚 - Українською

Читати книгу - "Як звірята дощику раділи, Ольга Зубер"

226
0
30.06.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Як звірята дощику раділи" автора Ольга Зубер. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Як звірята дощику раділи, Ольга Зубер» була написана автором - Ольга Зубер, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Як звірята дощику раділи, Ольга Зубер" в соціальних мережах: 

Бібліотека сучасних українських авторів "ReadUkrainianBooks.com" - це унікальний веб-сайт, що дозволяє знайти популярні книги українською мовою, які охоплюють широкий спектр тем та жанрів. На відміну від традиційних книжкових магазинів, бібліотека працює 24/7 та дозволяє читати будь-яку книгу в будь-який час. Крім того, на сайті можна знайти безкоштовні електронні версії книг, які доступні для завантаження на будь-який пристрій.

Навіть якщо ви знаходитеся далеко від України, "ReadUkrainianBooks.com" дозволяє насолоджуватися українською мовою та літературою, що є важливою частиною культурного досвіду країни. Незалежно від того, чи ви новачок української мови, чи вже володієте нею на рівні носія, "ReadUkrainianBooks.com" пропонує широкий вибір книг на будь-який смак.

Бібліотека також допомагає у популяризації української літератури та авторів, що є важливою роботою відчутної культурної місії. Завдяки "ReadUkrainianBooks.com" можна досліджувати творчість сучасних українських авторів та відкривати для себе нові таланти. Не зважаючи на те, де ви знаходитеся, бібліотека надає можливість переживати світ літератури на новому рівні.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Одного разу гуляв Борсучок на лісовій галявині. Аж раптом почав дощик накрапати. Засмутився Борсучок і пішов у хатину. Коли це чує, сміх надворі. Вийшов, дивиться. А то жабеня по калюжі стрибає й сміється.

– А що ти робиш? – питає Борсучок.

– Дощику радію!

– А чому?

– А тому, що можна по калюжах плигати!

– Та хіба ж дощику хто радіє? – здивувався Борсучок.

– Та всі радіють! Піди подивись!

От, Борсучок вирішив перевірити, чи ще хтось у лісі радіє дощику.

Аж дивиться – Зайчик. Лапки вгору тягне, сміється.

– А ти що, Зайчику, дощику радієш? – питає Борсучок.

– Аякже?!

– А чому?

– А тому, що можна шубку вимити. Буде вона в мене чистенька й блискуча.

Пішов Борсучок далі. Чує, в хатині Лисичка співає. Зайшов до неї Борсучок, та й питає:

– А ти, Лисичко, що, дощику радієш?

– Звісно!

– А чому?

– А тому, що квіточки мої швидше зійдуть. Гарно буде біля моєї хатинки!

– І справді! – погодився Борсучок та й пішов далі.

Бачить, Їжачкова хатинка. Зайшов, питає:

– А ти, Їжачку, також дощику радієш?

– А то як же?

– А чому?

– А тому, що можна цілий день книжки читати!

Пішов Борсучок далі. Коли це чує, хтось під кущиком плаче. Аж то Мишка.

– А ти, Мишко, що, дощику не радієш?

– Де там! Ні погуляти, ні повеселитися! – рюмсає Мишка.

– Та ти що! Навпаки! Дощик – це ж те, що треба для веселощів! Коли йде дощик, можна і шубку вимити, і книжечки почитати! А ліс який стане гарний після дощику! А головне, можна по калюжах поплигати!

– І справді! А я було засмутилася! – погодилася Мишка.

– А давай разом веселитися! – запропонував Борсучок.

І почали вони під дощиком вистрибувати, а потім ще й підтанцьовувати! Одними словом, навіть, сам дощик не сподівався, що в лісі буде так весело!

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Як звірята дощику раділи, Ольга Зубер», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Як звірята дощику раділи, Ольга Зубер"