Книги Українською Мовою » 💛 Детектив/Трилер » Не гальмуючи. В полюванні на тебе, Єва Райн 📚 - Українською

Читати книгу - "Не гальмуючи. В полюванні на тебе, Єва Райн"

585
0
31.08.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Не гальмуючи. В полюванні на тебе" автора Єва Райн. Жанр книги: 💛 Детектив/Трилер. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Не гальмуючи. В полюванні на тебе, Єва Райн» була написана автором - Єва Райн, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Детектив/Трилер".
Поділитися книгою "Не гальмуючи. В полюванні на тебе, Єва Райн" в соціальних мережах: 

Єва Райн - авторка книги "Не гальмуючи. В полюванні на тебе", яка зачаровує читачів своєю неймовірною образністю та глибоким зануренням у психологію персонажів. У цій захоплюючій книзі вона розповідає історію кохання та втрати через призму надзвичайних подій.

У цій книзі ви знайдете справжню силу справжньої любові, яка переживає навіть найважчі випробування. 🌟 Спершу здається, що героям протистоїть весь світ, але наступні сторінки дарують надію і віру в перемогу над долею. 📚

На сайті readukrainianbooks.com ви можете знайти цю захоплюючу книгу та багато інших шедеврів української та світової літератури абсолютно безкоштовно і без необов'язкової реєстрації. Ми горді, що можемо надавати доступ до найкращих творінь літературного світу. 📖

Ця анотація створена від самої душі, як авторський шедевр Єви Райн. Читаючи цю книгу, ви відчуєте, як ваші почуття зграються зі словами та емоціями. Це ваш шанс відкрити для себе світ найглибших почуттів та відчуттів. Насолоджуйтеся кожною сторінкою, як найціннішим скарбом, і давайте цій історії можливість розквітнути у вашому серці. ❤️

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 46
Перейти на сторінку:
Пролог

Ніка

“Увімкни поворот, тупа курка!” – ну або щось схоже я очікувала почути, коли опустила вікно. Краплі дощу відразу ж застрибнули в салон мого старенького седана. А от байкера, якого я щойно випадково підрізала, дощ, здається, не турбував. Він стояв поруч на світлофорі, і навіть візор мокрого шолома підняв. 

– Ти могла мене вбити. І сама постраждати. – наче нічого й не сталося, сказав. І його спокійний, трохи хрипкуватий голос чомусь роздратував мене сильніше, за всі трабли цього божевільного дня. 

– Не літай, як навіжений в місті! І в дощ! – сердито випалила і відразу пожалкувала. Погляд хлопця потемнів, що ж, тепер точно можна чекати образ. 

Кілька хвилин тому перед перехрестям я подумала, що тут можна зрізати і на нараду у відділок встигнути. І так, поворотник не увімкнула, але ж позаду нікого не було!

Тож, відмітивши, що дорога вільна, вивернула кермо і… ледь не оглохла від гучного сигналу збоку. Миттєво натисла на гальма і просто перед бампером пронісся великий чорний байк. 

Серце грюкнуло так, що в очах потемніло. Лиш кілька разів вдихнувши, нарешті продовжила маневр. 

“Де він взявся? Який ідіот взагалі гяняє в дощ на мотоциклі?! От дійсно, ці мотоциклісти хворі на всю голову!” – разом з полегшенням, що нічого не сталося, прийшла й лють. 

Заспокоїлась я через кілька кварталів. Знову повернула, пригальмувала на світлофорі і… тільки тоді побачила клятий чорний мотоцикл поряд. 

Водій теж мене помітив. Підійняв візор шолома і уважно дивився на мене. Здається, він був не набагато старшим за мене, може ровесником. 

“Високий, кремезний, – відмітила для себе, – типовий бандит!” – роздратовано додала до опису. Зелений ніяк не загорався, а байкер просто стояв і дивився. Не витримавши, я опустила вікно. 

Навіщо? 

Щоб підтримати власний стереотип щодо того, що всі байкери – безалаберні порушники закону і моралі. От зараз в мою сторону полетять мати, як мінімум!

Але мій опонент несподівано приклав два пальці до очей, а потім відвів їх в сторону. Здається, судячи по зморшках-“лапках” біля очей, він посміхався. 

“Просто будь уважнішою, Мишко!” – приємним низьким голосом сказав. 

Мишко?! 

Почулось? 

Рушила вперед, тільки коли авто позаду істерично засигнало… 

Оце тобі й байкери. 

І треба ж було мені зустріти одного з них саме зараз, коли я запізнююсь на нараду й маю прийняти рішення, що або врятує, або остаточно загубить мою кар'єру в поліції! І особисте життя теж...

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 46
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Не гальмуючи. В полюванні на тебе, Єва Райн», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Не гальмуючи. В полюванні на тебе, Єва Райн» жанру - 💛 Детектив/Трилер:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Не гальмуючи. В полюванні на тебе, Єва Райн"