Книги Українською Мовою » 💙 Еротика » Кожною клітинкою тіла, Катерина Орлова 📚 - Українською

Читати книгу - "Кожною клітинкою тіла, Катерина Орлова"

1 084
0
02.09.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Кожною клітинкою тіла" автора Катерина Орлова. Жанр книги: 💙 Еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Кожною клітинкою тіла, Катерина Орлова» була написана автором - Катерина Орлова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Еротика".
Поділитися книгою "Кожною клітинкою тіла, Катерина Орлова" в соціальних мережах: 

"Кожною клітинкою тіла" - це захопливий роман від талановитої авторки Катерини Орлової, який відкриває перед читачем магічний світ почуттів та емоцій. Ця книга - це подорож у глибини душі, де кожна сторінка наповнена таємницями, коханням і відкриттями.

📚 Катерина Орлова - це авторка, яка завоювала серця багатьох читачів своєю унікальною манерою письма та здатністю розкривати глибокі почуття. Її книги завжди переповнені життям та емоціями, а "Кожною клітинкою тіла" - не виняток.

💑 У цій книзі вас чекає історія про зустріч двох долей, які назавжди змінили одне одного. Головна героїня вірить, що в коханні немає меж, і вона готова ризикувати всім ради справжнього щастя.

💖 "Кожною клітинкою тіла" - це сповідь кохання, яка розкриє перед вами всю глибину почуттів та емоцій. Ця книга покаже, що іноді нам варто слухати своє серце і йти на зустріч коханню, навіть якщо це здається неможливим.

Прочитайте "Кожною клітинкою тіла" на readukrainianbooks.com, де ви завжди можете насолоджуватися кращими книгами онлайн, абсолютно безкоштовно та без необхідності реєстрації. Ця книга залишить вам незабутні враження і додасть яскравих барв до вашого читацького досвіду.

Разом із "Кожною клітинкою тіла" ви поринете у світ почуттів і відкриттів, де кохання - найважливіше. Рекомендуйте цю чудову історію друзям та близьким, щоб разом переживати її неймовірні події. 💖📖

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 58
Перейти на сторінку:
Пролог

- Мел, може, я поспішила погоджуватися виходити заміж за Калеба?

- Про що ти говориш?

Подруга опустила погляд на свої коліна.

- Не знаю. Іноді я думаю, що, може, поспішила?

Я обійняла подругу.

- Перестань, це всього лише передвесільна лихоманка. Все налагодиться, щойно ти побачиш його біля вівтаря.

- Мел, я дивлюся на нього і не розумію, за що полюбила.

- Господи, Джем, але ж кохають не за щось конкретне, це почуття нелогічне.

- Саме так. Але якщо подумати... - Джемма вивернулася з моїх обіймів і встала. Зробила два кроки в напрямку кухні, а потім повернулася до мене. - За що ти кохаєш Рона?

Усередині мене все стислося. Я не дозволяла собі думати про нього. Не дозволяла думкам про нас керувати моїм життям. Я навчилася думати про це, як про книгу із захопливими пригодами, яку я вже дочитала і відклала на полицю. Я не збиралася її перечитувати. Знала, що вона приноситиме тільки біль. Але подруга щойно витягнула цей біль на поверхню, не залишаючи моїй внутрішній мазохістці шансу на те, щоб про це не думати.

Я опустила голову.

- За все, - відповіла я.

- Ти любиш те, як він спить?

- Так. Він такий тоді... беззахисний. Справжній. Розпатланий, - задумливо додала я, усміхаючись.

- А те, як він їсть?

- Ага, - відповіла я з більшим ентузіазмом, ніж було потрібно. - Він іноді як порося. Особливо, коли їсть бургери. Ми якось замовили їх, і він заляпав канапу соусом. Канапу, Джем! Ну як так можна? - Я раптово знітилася, піднявши погляд на подругу. Вона спокійно дивилася на мене.

- А якщо він чавкає?

Я знизала плечима.

- Я просто прошу його жувати із закритим ротом.

- А коли він вранці чухає дупу?

- Усі чоловіки це роблять, ні? - Я не розуміла, до чого вона хилить, тому кожна наступна відповідь була вимовлена з обережністю.

- А коли він чимось незадоволений?

- Рон бурчить і гарчить, як ведмідь.

- А коли злиться?

- До біса лякає, але при цьому такий сексуальний, що хочеться застрибнути на нього.

Я різко замовкла. Джемма дивився на мене, примружившись.

- Ого, - сказала вона тихо.

- Вибач.

Я зніяковіла. Не потрібно було так докладно розповідати про її брата, тим паче тоді, коли вона зі своїм нареченим переживають кризу. До того ж, зізнаюся, я поводилася зовсім не як справжня близька подруга деякий час тому. Я приховувала свої стосунки з Роном від неї. Мені здавалося, що вона буде злитися, що я з ним, при цьому вона сама позбавлена можливості спокійно бути з Калебом. І потім... Усе було так заплутано.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 58
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Кожною клітинкою тіла, Катерина Орлова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Кожною клітинкою тіла, Катерина Орлова"