Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Мед для Ворона, Селена Рейні 📚 - Українською

Читати книгу - "Мед для Ворона, Селена Рейні"

809
0
14.10.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Мед для Ворона" автора Селена Рейні. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Мед для Ворона, Селена Рейні» була написана автором - Селена Рейні, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Мед для Ворона, Селена Рейні" в соціальних мережах: 

На readukrainianbooks.com наша бібліотека розповість вам історію, яку ви не захочете відпустити - "Мед для Ворона" від талановитої письменниці Селени Рейні 📚. Ця книга - це мандрівка у світ магії, відваги та справжньої любові, яка спілкується зі смертю.

Головний герой, Ворон, - загадковий і сильний чоловік, який живе між двома світами - світом живих і світом померлих. Його життя об'єднує древнє мистецтво і здатність бачити те, що приховано від очей більшості. Коли йому потрібно принести жертву для врятовання світу, Ворон зустрічає Аріану - молоду жінку, що теж зачарована загадкою життя та смерті. Їх зв'язок стає невидимою ниткою, що перетинає межі реальності і дозволяє їм відкрити таємниці, які можуть змінити світ. 🌌

Селена Рейні - це відома авторка, яка вміє створювати захопливі та відчутні історії. Її слова магічно переносять читачів у світ фантастичних подій, де кожна сторінка наповнена неймовірною енергією та відчуттям.

На readukrainianbooks.com ви матимете можливість зануритися у цю захоплюючу історію онлайн абсолютно безкоштовно та без реєстрації. Наша мета - робити високоякісну літературу доступною для усіх україномовних читачів. 🌟

Читання українською - це не лише відмінний спосіб провести час, але і важлива можливість збагатити свій внутрішній світ, розширити свої знання та зрозуміти глибше сенс життя. Приєднуйтеся до нас і дозвольте словам вивести вас у світ "Меду для Ворона" та багатьох інших захоплюючих історій, які чекають на вас! 📖✨🌙

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 115
Перейти на сторінку:
ПРОЛОГ

До цього злощасного дня, кожна з чотирьох дівчат, які сиділи у цій аудиторії, вважала, що найпринизливіше у житті – це отримати неприємне прізвисько.

Але після того, як їх в цю класну кімнату обманом заманив і закрив найпривабливіший хлопець університету, – вони змінили думку.

І це ж треба було додуматися злому генію закрити їх в аудиторії, де не ловить мобільний зв’язок, а світло вмикається з коридору?

– Те, що ми досі тут, просто якесь безглуздя! – закричала на все приміщення Дана. – Всі відійдіть до стіни! Я зараз стільцем виб’ю те кляте скло!

І на підтвердження своїх слів, дівчина вхопилася за спинку стільця та потягнула його до вікна, – не настільки ж вона впевнена у собі, щоб вирішити, ніби зможе кинути важкий стілець на відстань п’яти метрів.

Про те, щоб викинути з шостого поверху щось інше не розбиваючи скла, Дана, до слова, теж подумала. От тільки у вузьку віконну стулку не пролазила ні парта, ні трибуна. А більше в аудиторії нічого і не було.

– Ти не будеш вибивати вікна, – суворо заявила їй Софія і для надійності всілася на стілець, який тягла Дана. – Завтра, окрім того, що ми провели цілу ніч в аудиторії, нам влетить ще й за розбите скло.

– Нехай! – гарячкувала Дана. – Може і тому, хто нас тут закрив, теж влетить.

І Дана почала виривати стілець з-під сідниць подруги, бо вже твердо вирішила, що саме ним розіб’є скло.

– Софія має рацію, – втрутилася у перепалку Ліна. – На дворі така хурделиця, що все одно ніхто не почує, як падає стілець. А от заморозиш ти нас добряче.

– Ну і добре! Хочу подивитися на реакцію того мерзотника, коли він вранці знайде наші обледенілі, мертві тіла! – закричала Дана.

– Що за нісенітниця? Ми б не замерзли до смерті, – промовила Софія.

– То я можу вибити скло? – з надією запитала Дана.

– Ні! – в один голос відповіли Софія та Ліна.

– Уляна! – звернулася Дана до четвертої полонянки, – а ти чому мовчиш?

– Здається, вона спить, – тихо проказала Ліна.

І справді, Уляна, поклавши руки під щоку, лежала з заплющеними очима в іншому кутку аудиторії на стільцях.

– Уляна! – знову крикнула Дана.

– Та не буди її, – попросила Софія.

Зі всієї четвірки лише Уляна плакала, коли зрозуміла, що їх закрили. І лише Уляна не збиралася іти на ту дурнувату студентську вечірку.

– Ні, – запротестувала Дана. – Нехай прокидається! У мене визрів план помсти!

– Помсти? – сонно перепитала Уляна. – Ми вже йдемо мститися?

– Ще ні. Але ми обов’язково помстимося! – з азартом вигукнула Дана.

– І як це? – без ініціативи запитала Ліна.

– Завдяки тобі! – вона тикнула пальцем у груди подруги.

– Мені? – Ліна нахмурилася.

– Ти напишеш найкращу у світі книжку. Уляна її відредагує. Софія зробить круті ілюстрації до роману. А я…

– А ти? – сумно запитала Ліна.

Дана задумалася. Четвірка вчилася на видавничій справі. Але за два з половиною роки студентства було зрозуміло, що не всі пов’яжуть майбутнє з цією професією. Ліна гарно писала і могла стати перспективним автором. Уляна не уявляла своє життя без книги. Їй вдавалося з перших сторінок зрозуміти, буде історія вдалою чи не варто витрачати на неї час. Софія, хоча і пішла вчитися на видавництво, мріяла бути ілюстратором. А у Дани, здається, не було хисту ні до чого, окрім, як…

– Я розрекламую нашу книгу! Зроблю так, щоб видавництва билися за неї. Ми станемо відомими й багатими, ще до закінчення університету!

Уляна підійшла до подруг і тихо проказала:

– Ну, це хороша ідея. Принаймні краща, ніж та, яку ти пропонувала на початку вечора.

Дана почервоніла, згадавши, що хотіла зробити з хлопцем, який закрив їх в аудиторії.

– Я згідна відредагувати книгу, яку напише Ліна, – сказала Уляна Пиріг.

– Я зроблю для неї ілюстрації, – додала Софія Медчук.

– Я розрекламую книгу, – твердо заявила Дана Кармелюк.

Тепер всі дивилися на Ліну Малиновську.

– Ну, якщо всі згодні, то я напишу книгу.

– Чудово! Отже, у нас є два роки, щоб створити шедевр! – весело проказала Дана.

– Ми закінчимо університет через два з половиною…, – поправила подругу Уляна.

– Два! А пів року ми насолоджуватимемося нашим успіхом.

– Гадаєш, у нас вийде? – скептично запитала Ліна.

– Авжеж, вийде! Адже разом ми Солодка четвірка!

– Моє прізвище Пиріг. А пироги бувають різні… Може я пиріг із цибулею і яйцями? – пробубнила Уляна.

– Ну ти тільки подивися на себе! – Дана обійняла подругу. – Ну який з тебе пиріг із цибулею? Ти однозначно пиріг з варенням чи ягодами. І точно найсолодша з нас, – усміхнулася.

А тоді, у пустому корпусі університету, у ніч, яку інші студенти проводили на танцях, дівчата вирішували, про що буде їхня перша книга.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 115
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Мед для Ворона, Селена Рейні», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Мед для Ворона, Селена Рейні"