Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Будь зі мною, Анна Пахомова 📚 - Українською

Читати книгу - "Будь зі мною, Анна Пахомова"

239
0
18.10.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Будь зі мною" автора Анна Пахомова. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Будь зі мною, Анна Пахомова» була написана автором - Анна Пахомова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Будь зі мною, Анна Пахомова" в соціальних мережах: 

Ласкаво запрошуємо у світ захоплюючих почуттів та неймовірних пригод у новій книзі "Будь зі мною" від видатної письменниці Анни Пахомової. Це захоплююче кохання розкриє перед вами свої таємниці та зробить ваше серце битися швидше.

Про книгу: У цій історії ви знайдете непередбачувані повороти сюжету та відверте почуття. Головний герой, Максим, – це харизматичний та вразливий чоловік, який шукає справжню любов. Його шлях перетинається з Лілією, сильною та впертаю жінкою, готовою пройти через будь-які випробування ради кохання. їхні відносини – це справжнє втілення пристрасті та вірності.

Про автора: Анна Пахомова – відомий український письменник, чия творчість завоювала серця читачів не лише в Україні, але і за кордоном. Її слова ніжно доторкнуться до ваших почуттів та залишать незабутні враження.

Чому readukrainianbooks.com? readukrainianbooks.com – це ваш унікальний шанс зануритися у світ української літератури онлайн та абсолютно безкоштовно. Ми віримо, що читання українською мовою – це не тільки захоплення, але й можливість розвивати нашу культуру та мову. Завдяки нам ви зможете насолоджуватися найкращими творами світової літератури у зручний для вас спосіб.

Будьте частиною унікального світу кохання та відкрийте для себе нові горизонти разом з "Будь зі мною". Ця книга – це справжнє літературне діло мистецтва, яке вразить ваші серця та залишить незабутні сліди в душі. 🌟📚❤️


Читати ще книги автора Анни Пахомової:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 72
Перейти на сторінку:
Глава 1

Глава 1

- Ну що ти втикнув в той телефон! – незадоволений Жидкін заглянув через руку, як Антон щось вираховував на калькуляторі. – Робочий день вже скінчився!

- Відстань, - не відриваючи погляд від блакитного екрану відповів другу Антон. – Це в тебе може і скінчився, а у боса робота цілодобова.

Цифри не сходились, як він не бився. Банк погодив кредит на цілих двадцять тисяч менше, ніж була заявка. І тепер у Антона Волкова не вистачало або на зарплатню робочим, або на нові форми, які вже були замовлені.  А Жидкін тільки дратував, а допомагати не хотів. А між іншим третина фірми його, і йому теж би перейматись де брати інвестиції. Сидить зубоскале і дівчат роздивляється.

- Вовчикс, ну нашо тобі ті кредити? Ну  так все нормально працює, а краще між іншим ворог хорошого! – Жидкін відкинувся на диванчик з виглядом короля життя, і зверхньо подивився на зал кафе.

- Тому що нас обходять конкуренти, - зітхнув Антон. Ну в п’ятий же мабуть раз розжовує партнеру цю тему. – А нове обладнання виведе нас на новий рівень.

- Видумки, - категорично заперечує Жидкін.  – Наберемось тендерів  і будемо класти плитку без всіляких нових форм!

Погляд у нього блукав десь  по залу, когось видивляючись.

- Ми це вже обговорили, - Антон відклав смартфон і потер перенісся. – ТІ тендери ще треба виграти, а з тою якістю плитки, що ми кладем, це стає все важче і важче.

Телефон пискнув, сповіщаючи про повідомлення.

«Завтра маю невідкладні справи, в засіданні бути присутнім не зможу, будемо переносити», - писав адвокат. Антон відчув як буквально скриплять його зуби від досади. Ще й суд затягується, для повного щастя. І не те, щоб Волков сильно поспішав з цими засіданнями. Все таки до суду звернулась його колишня дружина, вимагаючи позбавити Волкова батьківських прав, і сам Антон нікуди не поспішав. Але саме по собі очікування рішення вимотувало, тримало в напрузі, змушуючи дарма тривожитись.

- Що там? – зробив вигляд що йому цікаво Жидкін. Волков мовчки показав йому смартфон, і партнер  потер долонею короткий їжачок волосся, поспівчував:

- Ця твоя Олеся ще те стерво.  Тобі, братан, треба нормальну бабу! Щоб розслабитись, відволіктись, - Дмитро Жидкін вже дивився поверх Антонової голови, продовжуючи філософствувати. – Всесвіт не любе напружених і суєту. Він дає нам лише те, що потрібно  вдану мить.  Треба тільки вміти чекати і посилати правильні посили. От тобі б зараз не завадила б така невинна, добра дівчинка, з темними очима, світлим волоссям і акуратною попкою. Але вона вже зайнята, - і Жидкін кивнув кудись в бік від їх з Антоновим столиком.

Волков прослідкував за кивком, і помітив двох дівчат. Одна, брюнетка з високою склянкою латте здалась йому чимось знайомою. А інша, дійсно була Антонові симпатичною, хоч і сиділа до нього боком. Але Волкову подобалась її струнка фігура і милий профіль.

І так раптом різко відчулось, що вже два роки, відтоді як розлучився з Олесею, не мав нормальних стосунків із жінкою.  Всі сили поклав на бізнес, щоб наверстати те, що забрала дружина після розлучення. А залишив він їй з сином чимало – квартиру в центрі з ремонтом, автомобіль, рахунок  в банку. Тож два роки пахав як проклятий, щоб знову мати власне житло і засіб пересування. Жінки і секс якось за цей час пройшли мимо Антона Волкова.

І зараз, дивився він на молоденьку дівчинку, яка мабуть років на вісім-десять молодше від нього самого, і чітко відчував, що несподівано для всіх Дімон Жідкін потрапив своїми словами в ціль – Антону треба жінку. Хоч на одну ніч.

- Подобається? – поспостерігавши як завис його друг самовдоволено запитав Жидкін. – Це Вірочка, моя нова секретарша. І скоро вона буде в моєму ліжку.

- Звідки така впевненість? – похмуро запитав Антон, якому така постановка справи геть не сподобалась.

- А хто перед мною встоє? – чорт, як же дратувала ця його чоловіча пиха. Поти Жидкіна, якщо відверто, вистоювала кожна друга. Але він як поручик Ржевський з анекдотів,  ліз з своїми пропозиціями до кожної особи з ознаками жіночої статі. – Бач, біля Вірочки Лариса, моя колишня. Але Вірі цей їх бабський зговір не допоможе. І три дні не пройде, я буде  моя.

- Вона ж не твій типаж, - спробував угомонити друга Антон. – От її подруга, це типово те, на що ти западаєш.

- Різноманіття наше все, - не розгубився Дімон. – Вона така вся повітряна, солоденька… Бачу і тобі сподобалась. А давай, - Жидкін подався вперед, і заговорив тихенько, змушуючи Антона теж нахилитись. – А давай на спір, хто перший?

- Та йди ти! - відсахнувся від Жидкіна Антон. – З Вєніком будеш в свої дурнуваті спори гратися.

Вєнік Жидкін бум меншим Дімоновим братом.  І вони скільки їх Волков знав в усьому змагались і сперечались. Доходило, що і на дівчат парі вкладали. Але то ж було ще в студентські роки. Думка, що спосіб мислення у бізнес партнера від того часу не надто еволюціонував, неприємно вразила Антона.

- Та чого ти?

- А то ти не знаєш, друже, як у мене зараз справи йдуть. Мені тільки стосунків не вистачало.

- Ну які стосунки? Шо ти як маленький. Це тільки секс і нічого зайвого.

- Дім, я категорично проти сексу на роботі! – строго відповів Волков. Це був його пунктик при підборі кадрів. Ніяких позаштатних стосунків в офісі.

- Ну як знаєш, великий серйозний бос, - Дімон зробив вигляд, що образився. Його чоло прорізала зморшка. – Та все одно, негоже, що дівчата нудяться без чоловічої компанії. Хоч супроти того, щоб посидіти поруч з гарненькою кобітою ти нічого не маєш? Ні? От і чудно!

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 72
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Будь зі мною, Анна Пахомова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Будь зі мною, Анна Пахомова"