Книги Українською Мовою » 💛 Короткий любовний роман » Дубинські: Перше Різдво, Емілія Дзвінко 📚 - Українською

Читати книгу - "Дубинські: Перше Різдво, Емілія Дзвінко"

209
0
17.01.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Дубинські: Перше Різдво" автора Емілія Дзвінко. Жанр книги: 💛 Короткий любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Дубинські: Перше Різдво, Емілія Дзвінко» була написана автором - Емілія Дзвінко, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Короткий любовний роман".
Поділитися книгою "Дубинські: Перше Різдво, Емілія Дзвінко" в соціальних мережах: 

🌟 Поглибіться у чарівний світ сім'ї Дубинських у новій книзі "Дубинські: Перше Різдво" від талановитої Емілії Дзвінко. В цьому захоплюючому романі сімейні та різдвяні традиції переплітаються з таємничими пригодами, роблячи цю книгу чудовим подарунком для читачів будь-якого віку.

👨‍👩‍👧‍👦 Сім'я Дубинських - це жива картина любові, злагоди та тепла. Дізнайтеся про їхні радощі та труднощі, а головний герой, Олександр Дубинський, вам стане невід'ємною частиною сімейного кола. Відчуйте, як його серце наповнюється радістю та вірою в чудеса під час святкового періоду. 🖋 Емілія Дзвінко - це визнаний майстер слова та персоніфікації в українській літературі. Її теплі оповіді про любов та родину заворожують серця читачів, надихаючи їх на великі почуття та незабутні миті.

🌐 ReadUkrainianBooks.com - ваш вхід до захопливого світу української літератури! На нашому сайті ви отримаєте можливість безкоштовно і без реєстрації насолоджуватися шедеврами світової літератури та відкривати для себе творчість талановитих українських авторів. 📚 Чому важливо читати українською мовою? Це не лише збереження національної ідентичності, але й розвиток нашої мови та культури. Читання українською - це спосіб зберегти і вдосконалити нашу мову для майбутніх поколінь. 🌍 Перед Різдвом даруйте собі та своїй родині тепло та атмосферу українського Різдва, читаючи "Дубинські: Перше Різдво" на ReadUkrainianBooks.com. Тут слова оживають, а книги стають джерелом натхнення. 🔍 "Дубинські: Перше Різдво" - це не просто історія, а святковий настрій, який залишиться з вами надовго. Приєднуйтеся до нашої читацької спільноти, де кожен знайде своє Різдво в обіймах української літератури!


Читати ще книги автора Емілії Дзвінко на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4 5 6 7 8
Перейти на сторінку:
Розділ 1

Кажуть, якщо до одруження не спробували пожити зі своїм партнером під одним дахом, то які б сильні почуття між вами не були, перший рік спільного життя буде дуже важким. Щоденність кожного з пари — впливає на обидвох і від цього нікуди не подінешся. Зізнаюсь, я трохи переживала через це, бо не всі пари гладко проходять випробування побутом і ми з Кирилом також мали всі шанси його «завалити». Адже в підході до організації роботи та свого домашнього простору, у щоденних звичках та у виборі їжі, я сильно відрізняюся від нього. Але ми поєднали непоєднуване. В нашому побуті зійшлися мій творчий безлад та його гармонія мінімалізму, здорова їжа на сніданок та вечори піци, його шафа з майже 50 відтінками сірих сорочок та костюмів і мій гардероб в стилі Керрі Бредшоу, правда я не настільки фанатка туфель, тож Кирилу в цьому плані трохи пощастило.

До того як переїхати в окремий будинок, ми з Кирилом не встигли нажитися разом в одній квартирі і навіть в одному місті довго не набулися, ті вирвані зустрічі у Парижі та в Києві — складно сприймати, як класичний формат спільного проживання, скоріше тимчасовий варіант на валізах. Тож мої страхи були небезпідставними, але, на щастя, не стали реальними. Моя версія — ми впорались зі стресом спільного проживання, бо надто довго йшли до цього і знаємо, що жодна побутова проблема не варта нашого розлучення. Стосунки на відстані, проблеми з бізнесом, погрози від його колишньої і замах на життя — цього більше ніж достатньо, щоб понад усе цінувати один одного і те, що нам вдалося досягти разом. Правильні пріоритети, то наше все.

Звісно, що моя незапланована вагітність також зіграла не останню роль. Спочатку, я сильно переживала через неї і навіть думала, що ця дитина не є бажаною для Кирила. Зараз, коли згадаю про свої додумування та емоційні накрути, то лише посміхаюся, бо розумію, що кращого татка для малюка годі й шукати. Інколи мені видається, що Кирило більше готовий до появи нашої  дитини, ніж я. Це неймовірно приємне відчуття, бо коли мене накриває черговою емоційною хвилею, що для вагітних є цілком нормальним явищем, Кирило завжди знає, що відповісти, як підтримати, коли підкласти подушку за спину, а коли подати шматочок тортика, щоб мої сльози знову плавно перейшли в сміх. Кирило багато читає про батьківство та ходить зі мною на курси, а ще він на відстані очолює найбільшу компанію з виробництва керамічної плитки в Україні та інколи страхує мене з моїм бізнесом, якщо я не справляюся. Тож навіть не шукайте ідеального чоловіка, бо він вже зайнятий мною.

****

— Білявко, я в аеропорт за Поліною та Марком, — Кирило сідає на дивин біля мене і забирає ноут з моїх рук, — Ось так набагато краще, — цілує в носик. 

— Я лише перевіряла пошту і цікавилася чи на виробництві все добре, — виправдовуюся. Обіцяла, що з грудня відправлю себе у тривалу відпустку і доки не народиться малюк делегую всі справи Мішелю, але ніяк не вдається.

— Лео, — Кирило бере мене за руки і перебирає кожен пальчик. — Мішель впорається і твоя дитяча лінія LEOkids вийде ідеальною. Зараз твоє основне завдання берегти себе, не хвилюватися і бути максимально щасливою, щоб малюку передавалися твої емоції і він наперед знав, яка в нього класна мама.

— Ти йому щоранку кажеш, що в нього класна мама, — сміюся з його слів. — Не боїшся, що він маму любитиме більше ніж тата? 

— Буду лише радий, — Кирило цілує мене в носик, — Малюк, у тебе справді найкраща мама. — нахиляється до живота. — Правда трохи вперта, та з цим ми впораємося. Правда ж!

— Я не вперта, а відповідальна, — виправляю Кирила. Повільно підводжуся з диванчика і беру зі столу теку з ескізами. Кирило не схвально хитає головою. 

— Будь ласка, передай це Мішелю, — простягаю йому теку.

— Лео, ну скільки можна? 

— Це допрацьовані ескізи для LEOkids, — винувато кліпаю очима. — Обіцяю-приобіцяю, що більше не братимусь за нові проєкти і повністю довірюся Мішелю, — підходжу ближче до Кирила і цілую його в щоку. Той не поспішає забирати в мене ескізи, але я не здаюся і цілую його вдругу щоку.

— І ще в губи, — зухвало усміхається Кирило. Я із задоволенням виконую його прохання і той таки забериє в мене з рук теку. Я ж кажу ідеальний чоловік. 

За декілька годин Кирило привозить Поліну з Марком. Я накидаю на себе куртку і виходжу на подвірʼя їх зустрічати. Обіймаю Поліну та Марка, який встиг добряче так підрости за час, що ми не бачились. Здивовано спостерігаю як Кирило витягує з багажника пакети з продуктами.

— Всі питання до Поліни, — помічає мій подив Кирило. 

— Навіщо ви супермаркет пограбували? — жартую. Ми з Кирилом ніколи так багато не купуємо, бо не дуже любимо готувати, тож ця гора продуктів справді виглядає незвично для мене.

— Це для приготування різдвяного обіду, — бадьоро пояснює Поліна. — Кирило казав, що ви планували замовити готову їжу з ресторану. Але раз є я, то цього допустити не можу. Ти ж знаєш як я люблю готувати для своїх.

— Знаю, але ж народу буде багато і я б не хотіла, щоб ти сьогоднішній день і половина завтрашнього провела на кухні, — кажу Поліні. — З мене така собі помічниця в кулінарних справах, тож будеш розраховувати лише на себе, ну, і брата можеш трішки поексплуатувати. Я не буду проти!

— Не вийде, — розводить руками Кирило. — Мені ще сьогодні онлайн-зустріч провести треба і забрати Бориса та Кітті з аеропорту, тож вибач Поллі, але сьогодні кухня лише твоя. 

— Не хвилюйтесь, я сама прекрасно з усім впораюся, — заспокоює нас дівчина. — Поки я готуватиму, то краще Марка порозважайте, — переводить погляд на малюка, що вже повністю поглинутий в процес розглядання та прощупування прекрас на ялинці. 

— Порозважаємо! — одразу згоджуюся. Пропоную Марку піти зі мною у вітальню, бо там набагато більше місця, щоб гратися, а якщо набриднуть ігри, то можна подивитися мультики.

Ближче до вечора Кирило їде в аеропорт за Борисом та Кітті, а я з Марком змінюємо локацію і переміщаємося на кухню до Поліни. Спостерігаємося як вона робить свою кулінарну магію і час від часу куштуємо щось смачненьке. 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4 5 6 7 8
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Дубинські: Перше Різдво, Емілія Дзвінко», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Дубинські: Перше Різдво, Емілія Дзвінко"