Книги Українською Мовою » 💙 Фантастика » Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті 📚 - Українською

Читати книгу - "Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8" автора Марті. Жанр книги: 💙 Фантастика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0%
0
00

Марті
Електронна книга українською мовою «Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті» була написана автором - Марті, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Фантастика".
Поділитися книгою "Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті" в соціальних мережах: 
Ідеальне продовження Термінатора, яка з'єднує усі фільми і наоборот. Сара отримує від Т-800 пристрій для мандрів таймлайнами. З андроїдом Кейном вона дізнається, що Джон створив вірус, який знищує людську волю. Мандруючи таймлайнами, Сара бачить, як її виховання зламало Джона, і визнає провину.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3
Перейти на сторінку:
Термінатор 7: Тіні таймлайнів

**Локації**: Таймлайни (1984, 1995, 2003, 2009, 2017, 2029, 2045), сучасний Лос-Анджелес, цифровий простір  

**Тон**: Драматичний із ностальгією, напруженим екшеном і саркастичним гумором Кейна  

**Персонажі**: 

- **Сара Коннор** (30 років): Героїня, яка мандрує таймлайнами, щоб зупинити сина Джона і виправити свої помилки як мати. 

- **Джон Коннор** (45 років): Лиходій, який запускає вірус для «покращення» людства, знищуючи волю людей. Травмований тиском Сари і відсутністю любові. 

- **Кейн** (Патрік Шварценеггер): Андроїд, копія молодого Т-800, із саркастичним гумором. Створений ученим, також з’являється як учений у спогадах. 

- **Т-800** (камео Арнольда Шварценеггера): Передає пристрій і зникає. 

- **Учений** (Кейн у спогадах): Творець ШІ-рятівника і термінаторів. 

- **Масовка**: Солдати, жертви вірусу, камео персонажів (Кайл Різ, Кейт Брюстер, Маркус Райт, Камерон, Дерек Різ, Т-1000, Т-3000, Rev-9). 

**Сюжетна основа**:  
Сара отримує від Т-800 пристрій для мандрів таймлайнами. З андроїдом Кейном вона дізнається, що Джон створив вірус, який знищує людську волю. Мандруючи таймлайнами, Сара бачить, як її виховання зламало Джона, і визнає провину. 

**Деталі вірусу**:
- Нанотехнологія, яка проникає в ДНК, вимикаючи гени агресії, страху та «слабкості». Побічний ефект: люди втрачають емоції, стають апатичними, схожими на роботів, із блідими очима, і зрештою розчиняються в сріблястий пил.
- Візуально: срібляста хмара наночастинок, що повільно «з’їдає» людей, залишаючи порожні силуети. Заражені втрачають вираз обличчя, їхні рухи стають механічними.
- Нова сцена: вірус заражає дитину, щоб підкреслити його жахливість і мотивувати Сару. 

**Відсилки до франшизи**:
- **«Термінатор» (1984)**: Нічний клуб Tech Noir, камео Кайла Різа.
- **«Термінатор 2» (1995)**: Юний Джон із Т-800, Cyberdyne Systems.
- **«Термінатор 3» (2003)**: Депресивний Джон, камео Кейт Брюстер.
- **«Спасіння» (2009)**: Постапокаліпсис, камео Маркуса Райта.
- **«Генезис» (2015)**: Т-1000, Т-3000, альтернативний 1984.
- **«Темна доля» (2019)**: Rev-9, камео Грейс.
- **«Хроніки Сари Коннор»**: Камерон, Дерек Різ, згадка про Скайнет. 

--- 

### Структура сценарію 

#### Акт 1: Зав’язка 

Мета: Встановити загрозу, показати вірус, познайомити з Кейном і його гумором, додати відсилки. 

1. **Сцена 1: Пролог — Жахіття вірусу** 

- **Локація**: Постапокаліптичне місто, 2029 рік.  

- **Опис**: Люди розчиняються в сріблястих хмарах наночастинок, їхні очі бліді, голоси монотонні. Джон Коннор (45 років) стоїть на пагорбі, його голос: «Я мав урятувати їх. Але вони не варті». Спалах — Сара Коннор (30 років) біжить від дронів, що розпилюють вірус.  

- **Подія**: Т-800 (Арнольд) з’являється, його тіло наполовину метал. Він передає пристрій: «Зупини його. Вибір за тобою». Сара: «Джона?» Т-800 зникає. Пристрій показує уривки: Кайл Різ у 1984, ядерний вибух, юний Джон. Сара: «Що за біса?»  

- **Діалог Кейна**: (з’являється пізніше, але задає тон його гумору).  

- **Мета**: Показати вірус, загадку пристрою.  

- **Відсилка**: Кадри 1984 року, стиль першого «Термінатора». 

2. **Сцена 2: Кейн — Саркастичний захисник** 

- **Локація**: Зруйноване місто, 2029 рік.  

- **Опис**: Сара тримає пристрій, коли з’являється Кейн. «Come with me if you want to live. Так, знаю, банально, але я не сценарист». Сара: «Хто ти?» Кейн: «Твій особистий рятівник із трьома терабайтами шарму». Він пояснює, що вірус робить людей «зомбі без душі», і пристрій — ключ до таймлайнів. Дрони атакують, Кейн використовує голограми: «О, вибачте, хлопці, я не в меню!»  

- **Подія**: Кейн ухиляється від питань про Джона: «Давай спочатку не помремо, а потім пограємо в ‘Хто лиходій’». Сара починає йому довіряти після порятунку.  

- **Діалог Кейна**: «Вірус? Погана новина. Я? Хороша новина. Баланс всесвіту, розумієш?»  

- **Мета**: Познайомити з Кейном, його гумором і вірусом.  

- **Відсилка**: Фраза «Come with me», бій у стилі «Т2». 

3. **Сцена 3: Таймлайн 1984 — Ностальгія і вірус** 

- **Локація**: Лос-Анджелес, 1984, Tech Noir.  

- **Опис**: Сара і Кейн у 1984 році бачать молоду Сару і Кайла Різа (камео). Кейн: «Ти в молодості була вогонь. Без образ, нинішня ти теж нічого». Вони помічають сріблясті частинки вірусу, якого не мало бути. Т-1000 (камео з «Генезис») полює за Кайлом, але захищає джерело вірусу.  

- **Подія**: Бій із Т-1000. Кейн обдурює його голограмами: «Рідкий метал? Серьезно, це так 90-ті». Сара бачить спогад: маленький Джон (8 років) плаче в підвалі: «Мамо, ти кинула мене». Вона шепоче: «Я не знала».  

- **Діалог Кейна**: «Цей рідкий хлопець думає, що він крутий? Пф, я б виграв конкурс краси серед термінаторів».  

- **Мета**: Показати вірус у дії, додати ностальгію.  

- **Відсилка**: Tech Noir, Т-1000, Кайл Різ. 

4. **Сцена 4: Спогад ученого — Правда про вірус** 

- **Локація**: Абстрактний простір пристрою.  

- **Опис**: Спогад: учений (Кейн із гримом) у лабораторії говорить із ШІ: «Джон хоче вилікувати людство, але його вірус — це смерть». Він пояснює, що наночастинки вимикають емоції, роблячи людей «ідеальними роботами», але вони розчиняються. Учений створив Т-800 і Кейна: «Один віддає життя, другий дає надію». Сара бачить, як вірус заражає сім’ю: дитина перестає сміятися, її очі бліднуть, мати падає в пил.  

- **Подія**: Сара: «Ти цей учений?» Кейн: «Що, я схожий на яйцеголового? Мій максимум — увімкнути кавоварку». Але він визнає, що його пам’ять стерта.  

- **Діалог Кейна**: «Вірус — це як поганий Wi-Fi: відключає все, що робить тебе людиною».  

- **Мета**: Деталізувати вірус, показати його жах через дитину.  

- **Відсилка**: Лабораторія, стиль Cyberdyne. 

5. **Сцена 5: Таймлайн 1995 — Травма Джона** 

- **Локація**: Лос-Анджелес, 1995, «Термінатор 2».  

- **Опис**: Сара і Кейн бачать юного Джона (11 років) із Т-800. Кейн: «Цей малий крутіший за мене. Поки що». Сара бачить себе, яка кричить на Джона: «Ти мусиш бути готовим!» Джон утікає, плачучи. Сара: «Я не бачила його болю».

- **Подія**: Дрони розпилюють вірус, і натовп стає апатичним. Кейн: «Ці бляшанки псують вечірку». Голограма Джона: «Я створю світ без слабкості».  

- **Діалог Кейна**: «Твій син? Чудова промова, але я б поставив йому двійку за гуманність».  

- **Мета**: Поглибити провину Сари. 

- **Відсилка**: Т-800, мотоцикл, Cyberdyne. 

#### Акт 2: Розвиток і конфлікт 

Мета: Поглибити трагедію Джона, показати ефекти вірусу, додати відсилки, розвинути гумор Кейна. 

6. **Сцена 6: Таймлайн 2003 — Депресія Джона** 

- **Локація**: 2003, «Термінатор 3».  

- **Опис**: Сара і Кейн бачать Джона (20-ті рокі) у бункері. Він слухає записи Сари: «Ти обраний». Кейт Брюстер (камео) намагається його підтримати, але він відштовхує її. Кейн: «Він виглядає, ніби програв лотерею життя. І я його розумію». Сара бачить фото себе в руках Джона: «Ти ніколи не була зі мною».  

- **Подія**: Термінатори атакують. Кейн: «О, знову жестянки? У них що, профспілка?» Сара бачить спогад: учений благає Джона: «Не роби цього». Джон: «Людство — помилка».  

- **Діалог Кейна**: «Якщо я був людиною, я б уже пішов у відпустку. Ці бої набридають».  

- **Мета**: Показати розчарування Джона.  

- **Відсилка**: Кейт, бункер «Т3». 

7. **Сцена 7: Кейн і Сара — Довіра і гумор** 

- **Локація**: Зруйнований склад.  

- **Опис**: Сара: «Ти знав, що це Джон!» Кейн: «Ой, вибач, мій антивірус не ловить сімейні драми». Він показує пошкодження — штучна шкіра кровоточить. Сара: «Ти відчуваєш біль?» Кейн: «Тільки коли слухаю твої скарги. Жарт, розслабся». Вона посміхається.  

- **Подія**: Пристрій показує «Хроніки»: Камерон (камео) захищає Джона, а Дерек Різ (камео) говорить: «Сара, ти робиш із нього машину». Сара плаче: «Я ізолювала його».  

- **Діалог Кейна**: «Твій брат Дерек? Схоже, у вашій сім’ї талант псувати настрій».  

- **Мета**: Зміцнити зв’язок, додати гумор і відсилки.  

- **Відсилка**: Камерон, Дерек, «Хроніки». 

8. **Сцена 8: Таймлайн 2009 — Вірус у дії** 

- **Локація**: 2018, «Спасіння».  

- **Опис**: Постапокаліптичний світ, Опір бореться зі Скайнетом. Маркус Райт (камео) жертвує собою. Кейн: «Наполовину людина, наполовину я. Поважаю». Сара бачить Джона, який очолює Опір, але його очі холодні: «Ми переможемо, але за яку ціну?»  

- **Подія**: Вірус заражає солдатів: вони падають, їхні очі бліднуть. Сара бачить, як вірус заражає дитину — вона перестає плакати, її мати розчиняється. Сара кричить: «Джоне, що ти наробив?» Кейн: «Це офіційно найгірша ідея твого сина».  

- **Діалог Кейна**: «Вірус? Це як вечірка, де всі забули, як веселитися».  

- **Мета**: Показати жах вірусу, додати відсилку.  

- **Відсилка**: Маркус, стиль «Спасіння». 

9. **Сцена 9: План Джона — Лабораторія**  

- **Локація**: Таймлайн 2045, лабораторія Джона.  

- **Опис**: Сара і Кейн у лабораторії. Голограма Джона: «Вірус — еволюція. Немає воєн, немає слабкості». Кейн: «Гарна промова, але я б найняв кращого піарника». Вони бачать заражених: люди стоять як манекени, розчиняючись. Кейн виявляє, що Джон використовує частину пристрою для вірусу.  

- **Подія**: Фанатики Джона атакують. Кейн: «Ці культисти? Гірше, ніж мої оновлення прошивки». Сара бачить спогад: учений і Джон сперечаються, Джон: «Ти не бачив їхніх воєн».  

- **Діалог Кейна**: «Його план? Це як форматнути жорсткий диск людства. Погана ідея».  

- **Мета**: Розкрити масштаб вірусу, додати гумор.  

- **Відсилка**: Культисти, стиль «Темної долі». 

10. **Сцена 10: Таймлайн 2017 — Генезис** 

- **Локація**: Альтернативний 1984/2017, «Генезис».  

- **Опис**: Сара і Кейн бачать Т-1000 і Т-3000 (камео). Кейн: «Рідкі хлопці? Я вже починаю їх колекціонувати». Вірус заражає натовп, люди стають апатичними. Сара бачить Джона (18 років): «Я не твій месія!»  

- **Подія**: Бій із Т-3000. Кейн змінює вигляд: «Як тобі мій новий лук? Тобі не пасує». Сара розуміє, що її тиск зламав Джона.  

- **Діалог Кейна**: «Цей Т-3000 думає, що він крутий? Я б виграв у нього в TikTok».  

- **Мета**: Відсилка до «Генезис», провина Сари.  

- **Відсилка**: Т-1000, Т-3000. 

11. **Сцена 11: Прозріння Сари** 

- **Локація**: Таймлайн 2000-х, тренувальний табір.  

- **Опис**: Сара бачить, як кричить на Джона (16 років): «Будь сильним!» Джон утікає. Сара: «Я вбила його дитинство». Кейн: «Ну, ти хоча б не змушувала його їсти броколі. Це плюс». Вона посміхається крізь сльози.  

- **Подія**: Спогад ученого: «Сара, Кейн — твій шанс». Сара вирішує стикнутися з Джоном.  

- **Діалог Кейна**: «Готова до сімейного возз’єднання? Я б узяв попкорн, але мої кишені порожні».  

- **Мета**: Завершити провину Сари.  

- **Відсилка**: Табір із «Хронік». 

12. **Сцена 12: Екшен-клімакс** 

- **Локація**: Змішаний таймлайн — Лос-Анджелес, майбутнє.  

- **Опис**: Сара і Кейн проти дронів і Rev-9 (камео). Локації змінюються: 1984, 2045, цифрові ілюзії. Кейн: «Це як погана відеогра, але я все ще MVP». Сара бачить Джона, який шепоче: «Мамо».  

- **Подія**: Кейн пошкоджений, але приховує: «Джон у центрі. Пора закрити цей цирк».  

- **Діалог Кейна**: «Якщо я розвалюся, обіцяй не продавати мої запчастини на eBay».  

- **Мета**: Напруга, відсилка до «Темної долі».  

- **Відсилка**: Rev-9, Грейс (камео). 

#### Акт 3: Кульмінація і розв’язка 

13. **Сцена 13: Цифровий простір — Зустріч із Джоном** 

- **Локація**: Цифровий простір, миготливі образи таймлайнів.  

- **Опис**: Образи Джона: маленький, юний, воїн. Джон (45 років) із пультом: «Ти вчила мене рятувати світ. Я його очищаю». Сара: «Ти знищуєш його». Джон: «Ти любила війну, не мене». Сара: «Я люблю тебе. Завжди любила». Кейн: «Сімейна терапія? Я пас, але тримайтеся».  

- **Подія**: Джон активує вірус. Кейн кидається до пульта, але Джон ранить його. Кейн падає: «Сара, ти сильніша за всіх нас».  

- **Діалог Кейна**: «Джоне, твоя мама крутіша за твій вірус. Подумай над цим». 

- **Мета**: Емоційна кульмінація, гумор Кейна. 

14. **Сцена 14: Жертва і вибір** 

- **Локація**: Цифровий простір.  

- **Опис**: Сара бачить, як люди розчиняються. Вона до Джона: «Прости, сину». Джон, зі сльозами: «Мамо». Він киває. Сара активує пристрій, світло поглинає все. Кейн розчиняється: «Було весело. Не забудь мене». Джон зникає, доля неясна.  

- **Діалог Кейна**: «Якщо є рай для андроїдів, я замовлю піцу».  

- **Мета**: Завершити арки Кейна і Джона, спокута Сари. 

15. **Сцена 15: Новий таймлайн — Фінал** 

- **Локація**: Будинок, 1990-ті.  

- **Опис**: Сара над ліжечком Джона: «Цього разу я зроблю все правильно». Ніжна музика Фіделя. Камера показує мирне небо. Слабкий сигнал термінатора вдалині.  

- **Мета**: Відкритий/закритий фінал.  
    - **Відсилка**: Музика, стиль першого фільму. 

16. **Сцена 16: Посткредитка** 

- **Опис**: Посткредитка: синє світло пристрою блимає. Голос ШІ: «Цикл розірвано. Але чи надовго?» 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3
Перейти на сторінку:

Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті» жанру - 💙 Фантастика:

Коментарі та відгуки (0) до книги "Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті"