Книги Українською Мовою » 💙 Фантастика » Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті 📚 - Українською

Читати книгу - "Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8" автора Марті. Жанр книги: 💙 Фантастика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3
Перейти на сторінку:
Термінатор 8: Прийняття долі

**Локації**: Новий таймлайн (Лос-Анджелес 2020-х–2038), уривки таймлайнів «Т7» (постапокаліпсис), цифровий простір  

**Тон**: Драматичний із філософією долі, ностальгією й трагедією Кейна  

**Тема**: Прийняття долі замість боротьби з нею. Спроби змінити таймлайни ведуть до хаосу, але любов і сім’я дають спокій.  

**Персонажі** : 

- **Джон Коннор (герой)** (40–54 роки): Виріс із любов’ю Сари, учений, який мандрує таймлайнами, але створює хаос. У 2038 році приймає долю, має сім’ю.  

- **Поганий Джон Коннор (лиходій)** (з «Т7», 45 років): Розчарований, знищує таймлайни й себе.  

- **Сара Коннор** (60–74 років): Мати Джона, вчить його приймати долю. Відходить у фіналі.  

- **Кейн** (Патрік Шварценеггер): Трагічний андроїд, жертвує собою, відчуваючи людяність.  

- **Т-800** (камео Арнольда Шварценеггера): Символ минулого.  

- **Масовка**: Камео Кайла Різа, Камерон, Дерека Різа, Rev-9, Т-1000, дружина Джона і діти (з’являються у фіналі, символ сім’ї). 

**Сюжетна основа**:
У мирному таймлайні Сара виховала Джона з любов’ю. «Поганий» Джон із «Т7» знищує таймлайни, вважаючи людство безнадійним. Джон-герой, Сара і Кейн намагаються його зупинити, але Джон створює нові таймлайни, погіршуючи хаос. Кейн жертвує собою, знищуючи пристрій для подорожей. «Поганий» Джон самознищується. Джон-герой приймає, що не може зупинити всі апокаліпсиси. У 2038 році він живе з дружиною і дітьми, спокійно, не втручаючись в інші таймлайни. 

--- 

### Структура сценарію 

#### Акт 1: Зав’язка 

1. **Сцена 1: Новий світ** 

- **Локація**: Лос-Анджелес, 2025, мирне місто.  

- **Опис**: Джон (40 років) будує еко-місто. Він із Сарою (60 років): «Ти дала мені життя, а не війну». Флешбек: Сара і Джон (8 років) граються, вона вчить його виживанню м’яко. Джон бачить сигнал — люди розчиняються у вірусі «Т7».  

- **Подія**: Кейн з’являється: «Твій двійник хоче спалити всі світи». Він сумний: «Я бачив, що він робить. Це… кінець».  

- **Діалог Кейна**: «Я мав зупинити його. Але я лише машина… чи ні?»  

- **Мета**: Показати мирний таймлайн, трагедію Кейна.  

- **Відсилка**: Музика Фіделя, «Т2». 

2. **Сцена 2: Поганий Джон** 

- **Локація**: Постапокаліпсис, таймлайн «Т7».  

- **Опис**: «Поганий» Джон серед руїн: «Усе марно. Я знищу їх». Він відкриває портали, посилаючи Rev-9. У 2025 році Rev-9 атакує Джона. Кейн б’ється: «Він не зупиниться».  

- **Подія**: Джон і Сара тікають, Кейн: «Він порожній. Я відчуваю його біль».  

- **Мета**: Показати розчарованого «поганого» Джона.  

- **Відсилка**: Вірус, Rev-9, «Т7». 

3. **Сцена 3: Кейн і сумніви** 

- **Локація**: Сховище, 2025.  

- **Опис**: Сара: «Чому він такий?» Кейн: «Він втратив усе. Я мав би не розуміти… але я відчуваю». Джон: «Ти більше, ніж програма». Кейн дивиться на руку, що тремтить: «Я не впевнений».  

- **Подія**: Джон виявляє, що його технологія відкриває портали.  

- **Діалог Кейна**: «Я не знаю, чи я рятую вас, чи тягну вниз».  

- **Мета**: Трагедія Кейна.  

- **Відсилка**: Пристрій «Т7». 

4. **Сцена 4: Перший таймлайн** 

- **Локація**: Таймлайн «Т7», постапокаліпсис.  

- **Опис**: Джон, Сара і Кейн бачать вірус, «поганого» Джона: «Твій мир — ілюзія». Кейн б’ється з Rev-9: «Я не зупинюся… поки можу». Сара бачить спогад: вона травмує юного Джона криком.  

- **Подія**: Джон відкриває портал, створюючи новий таймлайн. «Поганий» Джон: «Ти мій відбиток».  

- **Діалог Кейна**: «Джоне, ти робиш гірше. Але я все ще з тобою».  

- **Мета**: Хаос таймлайнів, провина Сари.  

- **Відсилка**: Вірус, Rev-9, «Т7». 

#### Акт 2: Розвиток і конфлікт 

5. **Сцена 5: Таймлайн 1984** 

- **Локація**: Лос-Анджелес, 1984, Tech Noir.  

- **Опис**: Джон, Сара і Кейн бачать Кайла Різа (камео). Термінатори полюють за Кайлом. Джон: «Без нього мене не буде». Кейн б’ється з Т-1000: «Я мав би не боятися… але боюся».  

- **Подія**: Джон створює новий таймлайн, рятуючи Кайла. Кейн: «Ти не зупиняєш хаос, Джоне».  

- **Діалог Кейна**: «Я не мав би цього відчувати… але я боюся за вас».  

- **Мета**: Ностальгія, трагедія Кейна.

- **Відсилка**: Tech Noir, Т-1000, Кайл. 

6. **Сцена 6: Хаос таймлайнів** 

- **Локація**: Змішані таймлайни («Хроніки», «Темна доля»).  

- **Опис**: Джон бачить Камерон, Дерека Різа, Грейс (камео). Кожен новий таймлайн, який він створює, погіршує апокаліпсис. Сара: «Ти не можеш усе виправити». Кейн: «Ти втрачаєш себе».  

- **Подія**: Кейн рятує Джона від Rev-9, але ледь тримається.  

- **Діалог Кейна**: «Я не знаю, що таке сім’я, але ви… ви мої».  

- **Мета**: Хаос від дій Джона, сім’я Кейна.  

- **Відсилка**: Камерон, Грейс, «Хроніки», «Темна доля». 

7. **Сцена 7: Прозріння Джона** 

- **Локація**: Мирний таймлайн, 2025, зруйнована лабораторія.  

- **Опис**: Джон: «Я хотів урятувати всіх, але створив більше пекла». Сара: «Ти не месія. Ти мій син». Кейн: «Іноді треба просто… зупинитися». Він показує пошкодження: «Я відчуваю вас. Це болить».  

- **Подія**: Джон вирішує знищити пристрій.  

- **Діалог Кейна**: «Ти розбудив у мені щось… людське. Дякую».  

- **Мета**: Прозріння Джона, трагедія Кейна.  

- **Відсилка**: Атмосфера «Т7». 

8. **Сцена 8: Екшен-клімакс**  

- **Локація**: Змішаний таймлайн — 1984, 1995, 2025.  

- **Опис**: Джон, Сара і Кейн проти термінаторів «поганого» Джона. Кейн: «Я тримаюся… заради вас». «Поганий» Джон: «Ти не можеш жити в брехні». Джон-герой: «Моя правда — це любов». 

- **Подія**: Кейн знищує пристрій, падаючи.  

- **Діалог Кейна**: «Джоне, я вибрав вас. Живи».  

- **Мета**: Жертва Кейна, напруга.  

- **Відсилка**: Cyberdyne, термінатори. 

#### Акт 3: Кульмінація і розв’язка 

9. **Сцена 9: Зустріч Джонів** 

- **Локація**: Цифровий простір, що руйнується.  

- **Опис**: Джон-герой перед «поганим» Джоном. «Поганий» Джон: «Я бачив їхню ненависть. Нема спасіння». Джон-герой: «Спасіння в тому, щоб жити». Сара: «Ти мій син. Обидва». «Поганий» Джон: «Я нічого». Він самознищується, його тіло розчиняється в сріблястий пил, як вірус «Т7», із порожнім поглядом. Кейн падає: «Джоне… я відчув вас».  

- **Подія**: Портали закриваються, Кейн гасне.  

- **Діалог Кейна**: «Я не знаю, де машини знаходять спокій. Але я знайшов його… з вами».  

- **Мета**: Самознищення «поганого» Джона, жертва Кейна.  

- **Відсилка**: Візуал вірусу «Т7». 

10. **Сцена 10: Повернення і вибір** 

- **Локація**: Мирний таймлайн, 2025.  
    - **Опис**: Джон і Сара в лабораторії. Джон: «Я створив хаос, думаючи, що рятую». Сара: «Ти не мусиш усе виправляти». Т-800 (камео) з’являється: «Твій шлях — твій вибір». Джон знищує уламки пристрою.  

- **Подія**: Джон обирає не мандрувати таймлайнами.  

- **Мета**: Прийняття долі.  

- **Відсилка**: Т-800, музика «Т1». 

11. **Сцена 11: Фінал — 2038** 

- **Локація**: Лос-Анджелес, 2038, тихе передмістя.  

- **Опис**: Джон (54 роки) сидить на ганку з дружиною, їхні діти (8–10 років) граються в саду. Він тримає фото Сари, яка відійшла. Голос Джона: «Я бачив пекло в інших світах. Але я обрав це — любов, сім’ю, життя». Камера показує мирне небо, діти сміються. Музика Фіделя переходить у нову тему спокою.  

- **Мета**: Показати Джона з сім’єю, остаточне прийняття долі.  

- **Відсилка**: Атмосфера «Т2», але з теплом.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

1 2 3
Перейти на сторінку:

Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті» жанру - 💙 Фантастика:

Коментарі та відгуки (0) до книги "Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті"