Книги Українською Мовою » 💙 Жіночий роман » Завидний холостяк, Iрина Давидова 📚 - Українською

Читати книгу - "Завидний холостяк, Iрина Давидова"

843
0
29.09.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Завидний холостяк" автора Iрина Давидова. Жанр книги: 💙 Жіночий роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Завидний холостяк, Iрина Давидова» була написана автором - Iрина Давидова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Жіночий роман".
Поділитися книгою "Завидний холостяк, Iрина Давидова" в соціальних мережах: 
Він все життя жив для дочки, вшановуючи пам'ять про загиблу дружину. Ніколи не захоплювався жінками, зустрічався з ними лише для задоволення. Але потім з'явилася вона. Ніжна, добра, злегка сором'язлива. І світ розвалився. Ледве не в прямому сенсі. Трагедія, що перевернула його життя, яка змусила задуматися про те, що відбувається. А чи дійсно Вона його доля? Або, можливо, все ще попереду?

#дуже_емоційно
#відверте_кохання
#різніця_у_віці
#весілля_та_розлучення

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 40
Перейти на сторінку:
Пролог

- Микита, зрозумій, якщо ти будеш відмовлятися від занять, то у нас з тобою нічого не вийде, - обурилася я, дивлячись на те, як Микита відкинув стілець, що стояв поруч з ним.

 - Це все марно. Ти ще не зрозуміла? Я місяць вже займаюся, і ніяких просувань! - прогарчав він, руками стукнувши по підлокітниках крісла.

 - Та тому що ти не хочеш, Микит! Ти не хочеш нічого робити. Тільки й робиш що злишся на долю, та на свою цю... А що вона? Ну що? Думаєш, прибіжить, як тільки дізнається, що з тобою? Вона від тебе здорового пішла, а ти... Ти ідіот, не помічаєш очевидних речей!

Я, сердячись на нього, підійшла до вікна і, склавши руки на грудях, подивилася на небо. Господи, де б мені сил на нього знайти?

 - Твої заняття для тих, у кого є шанс! А я давно його втратив. Мені все життя овочем сидіти в цьому кріслі, і ніякі гроші не допоможуть.

Я різко розвернулася і, пройшовши до чоловіка, руками наразилася на підлокітники, нависаючи над Микитою.

 - А гроші тут і не потрібні. Тут віра потрібна і бажання. Бажання жити та рухатися далі! А ти зациклився на тому, що в тебе немає майбутнього, і нічого не бажаєш міняти.

 - Пішла геть звідси.

 - Що? - хрипко промовила я, дивлячись на нього недовірливим поглядом.

 - Забирайся з мого будинку. Забирайся! - закричав він мені в обличчя.

Я здригнулася і, відштовхнувшись, невпевнено кивнула.

 - Якщо ти цього хочеш. Тільки вдруге не клич мене.

 - Обійдусь без тебе і твоїх довбаних настанов.

Він різко розвернув крісло і, від'їхавши до вікна, подивився в небо, туди, куди хвилину назад дивилася я.

Значить, хоче, щоб я пішла?

 - Майбутнє...

 - Геть, я сказав!

Я знову здригнулася і, змахнувши сльозу, вибігла з кімнати.

Без його бажання нічого не вийде, а змушувати людину й у відповідь отримувати... нічого не отримувати, це не в моїх силах. Принаймні не зараз.

Я руками торкнулася плоского живота, де нещодавно зародилося нове життя і, прикривши очі, тихо з'їхала по стінці, мовчки ковтаючи сльози. Я зникну з його життя, раз він цього так сильно хоче.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 40
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Завидний холостяк, Iрина Давидова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Завидний холостяк, Iрина Давидова"