Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Залежна від боса, Julia Rivera 📚 - Українською

Читати книгу - "Залежна від боса, Julia Rivera"

635
0
29.09.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Залежна від боса" автора Julia Rivera. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Залежна від боса, Julia Rivera - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

2
0
+22

Julia Rivera
Електронна книга українською мовою «Залежна від боса, Julia Rivera» була написана автором - Julia Rivera, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Залежна від боса, Julia Rivera" в соціальних мережах: 
Мої рідні являються найвпливовішими людьми в країні, проте я не схожа на ляльку, що підвладна своїм батькам. З дитинства я звикла отримувати бажане лише власними силами. Тому зараз хочу довести своїм ріднім, що варта більшого, аніж вони вважають. Спадок - моя головна ціль, але якщо посеред шляху з’явиться незнайомець зі своїм братом? Кому я готова довіритися, щоб створити власну історію кохання?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 25
Перейти на сторінку:
Глава 1

Жодна частина цієї книги НЕ може бути скопійована чи опублікована без письмової ЗГОДИ автора. 

Гарного читання, мої любі!

Крики з третього поверху можна було чути за кілометри від нашого кварталу. Якщо трясеться весь будинок, то це може означати лише те, що я спізнююсь і не на 10 хвилин, а на цілих 40!
– Катю, де мої туфлі!? – вбивчим поглядом поглянула на сестру й та зрозуміла, що виходу в неї нема.
– ...
– Катю, я спізнююсь в перший же робочий день і якщо ти зараз не найдеш мої туфлі... Я здам тебе на органи!
– Безсердечна егоїстка, шкода власній сестрі туфлей, я все розкажу тату, – крикнула у відповідь сестра.
– В тебе є рівно хвилина. Час пішов, – я знала, що моє взуття в сестри. Вона такі витівки обожнює, але не цього разу. Я швиденько забігла до кімнати захопила сумку та побігла донизу, де на мене вже чекала сестра.
– Тримай, гадюко!
– І я тебе люблю, сестричко! – не звертайте уваги, це в нас так проявляється сестринська любов. Швиденько одягнула взуття та востаннє перед виходом поглянула в дзеркало. Легенькі локони темно-русявого волосся спадали на мої відкриті плечі. Розкішна фігура була підкреслена чорною сукнею, яка закривала коліна. Невимушений, але злегка темний макіяж додавав бажаної впевненості, а темно-бордова помада робила мої губи ще пухкішими й ніжнішими. Чортова звабниця! І ти хочеш сказати, що ідеш працювати, а не зваблювати головного? Звичайно! Від думок відвернув сигнал, який явно лунав з мого таксі. О господи, Левінська ти ж спізнюєшся! За секунду й духу мого не було в будинку. Таксист явно був злий, але я лиш змогла посміхнутись та сказати адресу. За 15 хвилин ми були на місці й байдуже, що їхати сюди хвилин 40.
– За швидкість, – поклала пристойну суму водієві та швиденько підбігла до приміщення. На контролі мене пропустили без жодних проблем, але сказали, що керівництво не любить коли запізнюються. А що я зроблю? Хто винен в тому що святкування вийшло за межі розумних дій? Ніхто, от і про те. Я хутко попрямувала до ліфта, щоб мене ніхто не засік, проте вже було пізно.
– Левінська, – підхопила мене за лікоть вже знайома людина, – година! Не 5, не 10, не 20, не 30 хвилин, а година, – з нотками злості сказав мій псевдо «головний», який приймав мене на роботу.
– Я чесно не хоті...
– Мені байдуже, що ти хотіла, а що ні. Це моє перше й останнє попередження. Дивися, щоб головний тебе не побачив, але я сумніваюся, що він тебе не побачить, тому що ти працюєш біля його кабінету!!! - крикнув чоловік.
– Більше такого не повториться, вибачте.
– Дивись мені Левінська, я з тобою жартувати не збираюся. Швидко за роботу! - я наче божевільна забігла до ліфта та натиснула кнопку. Ця робота мені потрібна, тому я не хочу її втрачати в перший же день. Ліфт відкрився і я понеслась наче божевільна до свого кабінету.
– Ай, боляче, – запищала я.
– Куди ти несешся, божевільна!? – промовив крізь зуби якийсь недоумок, від шоку я підняла очі вверх і побачила, що переді мною стоїть неймовірної вроди... хам!
– Сам ти божевільний! Не бачиш куди йдеш? – чоловік аж замовк від подиву, мабуть, до його ніколи не відкривали ротик і не показували зубки. Я б теж цього не робила, але чому це я божевільна? Моє серце підказувало мені, що краще б я мовчала, бо зроблю ще гірше.
– Що ти сказала!? – сказав чоловік дивлячись на моє обурене лице.
– Що чув! – так, мовчати й Маргарита – це зовсім різні речі.
– Ходімо, пройдешся трішки, – чоловік силою взяв мене за лікоть і повів до якогось кабінету. Бідний лікоть потерпає вдруге. Перед моїми очима відкрився просторий та світлий кабінет з панорамними вікнами. Звичайно такі я вже бачила, тому що в мого батька на фірмі практично такий же. Але чому я тут?
– Хто ти така? - солодким та водночас хриплим голосом сказав чоловік.
– А ти хто такий? – от дурепа! Манерам тебе не вчили?
– Хм... Еванс Андрій Олександрович, – спершись на спинку стільчика та прикусивши нижню губу, відповів з шаленими бісиками в очах. «Еванс», десь я чула... Господи, так це ж сам генеральний. Він ніби читаючи мої думки, відповів:
– Так, саме той Еванс про якого ти думаєш. Ну і що? Де твоя сміливість? – сміливість і справді втекла, захопивши по дорозі язик. Чому я не послухалася батька й не сиділа дома? Наївна дурепа.
– Вибачте, я не знала чесно. Я тут перший день працюю і ще не знаю всіх... – почала безглуздо виправдовуватися, чим змусила усміхнутися боса.
– Смілива дівчинка мені більше подобалася...
– Що?
– Кажу перший день і таке запізнення...
– Маргарита Андріївна, – відповіла я на його німе питання.
– Ну що ж, Маргарито Андріївна... Звільнена.
– Звільнена!? – з жахом в голосі перепитала я.
– А є якийсь інший варіант? – шеф здолав нашу відстань за декілька кроків та з посмішкою Грінча навис наді мною, не даючи змогу втекти. Тепер я ще більше могла роздивитися риси його обличчя. Медово-темні очі сяяли від того, що зараз він цілком мною володіє. Його пухкі рожеві губи манили до поцілунку, а тяжке дихання обпікало моє лице. На вигляд дуже молодий, але вже має свою компанію. Це тішить... Ей, стоп. Я прийшла сюди працювати, а не заводити офісні романи. Тому потрібно вмикати свою гордість та діяти рішуче.
– Якщо у вашу фірму можна попасти лиш через ліжко, тоді нам не по дорозі. Відійдіть, – перевела свій крижаний погляд на його медові очі, які не розуміли чи говорю я правду. Звичайно не правду, але на війні всі методи хороші, а тепер «короночка». Подивилася на його губи, а потім вирвалася від нього й хотіла героїчно вийти із кабінету, але його рука схопила мене за лікоть та повернула на місце. Чорт, знову лікоть!
– Якщо ти думаєш, що ці дешеві методи на мене подіють – ти сильно помиляєшся. Проте ти мені сподобалася, тому йди працюй, – чоловік відійшов, залишаючи мене одну біля холодної стінки. Та надівши маску бездушного боса, додав:
– Ти все рівно опинишся в моєму ліжку, Левінська.
Моєму роздратуванню не було меж, але я зібрала всю волю в кулак і гордо вийшла з кабінету.
– Звідки він знає моє прізвисько? Дивно, – сказала сама до себе та пішла до свого робочого місця. Кабінет дійсно був неймовірно світлий та затишний. Меблів було вдосталь, але я замітила, що тут було два столи. Я буду працювати не одна?
– Краще б зайнялася роботою, а не розглядаєш цей кабінет, ніби ніколи не бачила таких розкішних приміщень. Хоча, про що я? Звичайно не бачила, – кинула в мій бік крижаним голосом білявка. Я ледве рот не відкрила від подиву, але дзуськи! Я не дозволю, щоб зі мною так говорили.
– Не пригадаю, щоб ми переходили з вами на «ти», це по-перше. По-друге, краще б ви зайнялися роботою, аніж принижуєте персонал в їхній перший робочий день. Не думаю, що це дуже професійно з вашого боку, – білявка кинула на мене зневажливий погляд та вийшла з кабінету.
– Ненормальна якась, – сьогодні точно не мій день. Можливо, вдасться відвернути увагу роботою. За перекладанням договорів не замітила, що на дворі темно, а на годиннику 18:50. Невже я зараз ляжу спати? Очі просто печуть від комп'ютера, а голова зовсім не варить. Давненько я так не працювала, хоча... Кого я обманюю? Я взагалі ніколи не працювала. Думка про солодкий сон викликала в мене дурнувату посмішку.
– Маргарито, що це за посмішка чеширського кота? – глузливо запитав бос, повернувши мене в реальність.
– Уявляю, що не буду бачити вас аж цілих дванадцять годин. Знаєте як це приємно? – закотивши очі від задоволення, взяла до рук сумку та договори, які буду перекладати дома. Бос лише гмикнув та жестом показав на вихід із кабінету. Я навзаєм посміхнулася та вийшла в хол. Не дивлячись чи йде позаду бос, підняла слухавку від батька.
– Слухаю.
– Доню, привіт!
– Тату, якщо ти телефонуєш глузувати з мене, тоді бувай.
– Ні, просто хочу повідомити, що сьогодні Катерина тебе забере.
– А ти чому ні?
– Доню, в мене інші плани, – байдуже відповів батько. Я лиш закотила очі, почувши голос молодиці.
– Добре, я зрозуміла. Не буду відвертати твою увагу від продовження роду. Бувай! – із бісовою злістю скинула дзвінок, не чекаючи відповіді. Мій батько ще той бабій! Розвівшись з мамою не гаяв ані секунди. Рік тому одружився з дівчиною, якій лише стукнуло 20 років. І знаєте що? Він і їй зраджує, а вона просто закриває на це очі, тому що гроші важливіші будь-якої гордості. Гидко! Батько вмить зруйнував мій настрій, тому з офісу я вилетіла, немов фурія.
– Чорт, – скрикнула я, потрапивши під дощ. Сестри ніде не було, а я була схожа на жабу. Тільки лапок не вистачало!
– Можливо вас підвести? Як я зрозумів, то машинки у вас немає, а на дворі негода, – із нотками сарказму сказав Еванс.
– Ні, дякую, – ледь стримуючи свої емоції та нерви які трималися на волосинці, відповіла я.
– Левінська, я серйозно! Зараз змокнете й захворієте, а потім будете просити лікарняний моїм коштом, – все ще визираючи з машини, говорив бос. На язику крутилася лише невгамовна лайка, але я вирішила відповісти стримано.
– По-перше, якщо і захворію, то лікуватися буду своїм коштом, тому вам немає за що турбуватися. По-друге, ви мене зовсім недооцінюєте. Раджу бути обережним у своїх словах та діях, – бос нічого не відповів, натиснув на газ та зник за секунду, а переді мною зупинилася новенька іномарка.
– Їдь швидше, поки ти ще жива.
– Що з настроєм? – запитала сестра. – Батько?
– Їдь.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 25
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Залежна від боса, Julia Rivera», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Залежна від боса, Julia Rivera"