Книги Українською Мовою » 💙 Еротика » Кохай без правил, Ольга Манілова 📚 - Українською

Читати книгу - "Кохай без правил, Ольга Манілова"

1 894
0
30.08.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Кохай без правил" автора Ольга Манілова. Жанр книги: 💙 Еротика / 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Кохай без правил, Ольга Манілова» була написана автором - Ольга Манілова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Еротика / 💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Кохай без правил, Ольга Манілова" в соціальних мережах: 

"Кохай без правил" - це захоплива книга від талановитої авторки Ольги Манілової, що розкриває глибокі емоції та складні відносини. 📚❤️

Ольга Манілова - це українська письменниця, яка завоювала серця читачів своєю чуттєвою прозою та майстерністю створювати персонажів, які здаються живими. Її творчість переповнена почуттями та глибокими роздумами про кохання і відносини.

"Кохай без правил" - це історія двох людей, які не планували зустрічатися, але доля має свої плани. Вони перетинаються в житті один одного, і ця зустріч міняє все. Кожен герой має свої секрети, болі та мрії, і читачі разом із ними відправляються у захопливу подорож до світу почуттів і відкриттів.

На сайті readukrainianbooks.com ви маєте можливість читати цю книгу онлайн абсолютно безкоштовно та без необхідності реєстрації. Ми горді можливістю представляти найкращі твори українських авторів та світові бестселери. Наша мета - зробити високоякісну літературу доступною для всіх, хто любить читати та цінує літературну спадщину.

"Кохай без правил" - це книга, яка захопить вас і не відпустить до останньої сторінки. Вона навчить вас, що кохання може бути непередбачуваним, але завжди варте ризику. Читайте її на readukrainianbooks.com та діліться цією неймовірною історією з близькими. 📖💫❤️

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 107
Перейти на сторінку:
Розділ 1 РИТА

Я — та сама медсестра, що заліпила ляпаса найуспішнішому хокеїстові ліги "Перших", Артуру Резнику. Тепер мене ненавидить не тільки він, а й увесь світ, адже цей момент потрапив на камеру.

Але з усім світом я впораюся, а Артур Резник — нахабний, бездушний і самозакоханий грубіян, і він все ніяк не відстане від мене.

Розділ 1

— ... Алло? Алло? Тепер чути мене? — приглушено кажу я і навіщось прикриваю телефон долонею, ніби журналісти по той бік дверей здатні все вловити.

— Чую-чую, — похмуро відгукується моя подруга Соня.

— Усе, гаразд, більше не буду, — зітхаю я. — Потрібно перетерпіти. Вибач, Соню. Більше ніякого ниття. Ще один рік, і я буду працювати в Успенській лікарні, а не в цьому чортовому хокейному клубі. Буду, — твердо повторюю я. — Обов'язково буду.

Журналісти знову відчиняють двері, і я мовчки вказую їм на вихід. Ці знахабнілі медійники прийшли ще й із камерою. Я змушена відбивати в них власний кабінет із самого ранку.

Досі не можу повірити, що цей медичний кабінет — мій. І що я тепер змушена працювати реабілітологом хокейної команди "Скалозуби".

Хоча ні. Хвилиночку. Помічницею реабілітолога-тренера.

— То чого журналісти чергують у тебе під дверима? — запитує подруга.

— Це вони сподіваються на інтерв'ю з Корнієм, — похмуро відповідаю і поправляю штори, виглядаючи у вікно. — Моїм... начальником. Тільки замість того, щоб сидіти в кущах, як нормальні журналісти, вони засіли в коридорі, бо їх хтось сюди впустив.

О, я знаю, хто це був.

Двері за спиною знову відчиняються, а в мене вже не залишається сил реагувати. Журналісти самі якось розберуться в тому, що в моєму кабінеті точно не ховається їхній дорогоцінний хокеїст Єремєєв, який отримав ще одну травму вже після того самого — кривавого і провального — матчу минулого сезону.

— Мені потрібно просто адаптуватися до цієї роботи, — бурмочу я, розглядаючи похилений вазон на підвіконні. — Суща дурниця.

— Ти втягнешся, — переконує мене Соня, — ти завжди так робиш.

— Соню, я працювала з дітьми, і вони хоч і не надто кмітливі, але вони точно не купка обмежених перекачаних тугодумів, яким усі навколо зазирають до рота. З будь-якого питання ми маємо бігти виконувати їхні забаганки. А вони тупі, розумієш? Тупі. Тупі, не тому що так вийшло, а тому що їм можна. Це вибір.

Кров відливає від мого обличчя не тому, що ззаду лунає звук падаючого предмета.

А тому що цей звук породжує в мені сум'яття, яке раціонально пояснити неможливо.

Я змушую себе обернутися: швидко і впевнено. Усе ще притискаючи телефон до обличчя.

Посередині кабінету стоїть бомбардир команди "Скалозубів", а праворуч від нього лежить спортивна сумка.

Та, яку він ось щойно недбало скинув із власного плеча, не переймаючись тим, як вона шльопнеться просто на підлогу.

Чорт, я його знаю. Точніше, не "знаю"-"знаю" особисто, а маю чудове уявлення про те, ким він є. На жаль.

Артур Резник продовжує стояти прямо в центрі кімнати, а сумка все ще лежить біля його ніг.

Його руки залишаються піднятими, немов він вирішив узагалі не ворушитися після того, як скинув із себе сумку.

— Я тобі передзвоню, — нерозбірливо кажу я подрузі.

Треба б сісти за стіл і ввічливо, але холодно поцікавитися, що він тут забув.

Але я залишаюся стояти на місці, і бомбардир — теж.

Якщо всі інші хокеїсти прагнуть бути зірками спорту, то крайній нападник Артур Резник вирішив стати цілою галактикою. Він настільки популярний, що навіть мої яйцеклітини, напевно, мріють про те, щоб їх у майбутньому назвали на його честь. Без мого на те дозволу.

У нього крутий норов, як і крутий розріз злегка розкосих очей.

Волосся таке ж чорне й неслухняне, як і його душа, коли її володар мчить на лезах по льоду.

І важлива бездоганна постава, — це, мабуть, щоб ми всі не забували, скільки мегатонн м'язів утримує на собі його хребет-атлант.

Не те щоб хтось здатен забути. Після амнезії люди, мабуть, своїх батьків згадати не можуть, а ось Артура Резника і розмах його гордих плечей точно пригадають.

Я зітхаю.

— Чим мож...

— Давай, док, — киває він мені зверху вниз, продовжуючи стояти в центрі кабінету. — Перевірка, галочка, і все.

Завмер тут посеред кімнати як грьобаний пам'ятник.

Резник спостерігає, як я сідаю за стіл. Я дістаю список лише для того, щоб зайняти чимось руки і виглядати зібраною. Блін, він усе чув. Я назвала всіх хокеїстів, — ні, не всіх хокеїстів, а саме членів "Скалозубів" тупими і примхливими, — і він розчув кожне слово.

— Вас у списку немає. Усі вже пройшли огляд. А... Ви, напевно, маєте проходити огляд у самого Корнія.

— Перевір ще раз.

Тепер Резник не киває, а ворушить лише частиною руки.

На мить я озираюся на вікно: немов погляд на білий сонячний день здатен розвіяти всі тривоги.

— Від того, що я погляну на папір, — доволі терпляче й навіть тепло коментую я, — ваше прізвище там не з'явиться.

— Та невже, — не зводить він із мене погляду, і розмовляє скуто. — А ти знаєш моє прізвище, док, так.

Я вражена серйозним виразом його очей.

Ось як перший раз подивилася йому в обличчя — а їхній вираз ніяк не змінився. Ні на фотографіях, ні на відео цього не помітити.

Серйозні очі зовсім не в'яжуться ні з його образом, ні з тоном голосу, в якому прослизає щось знущальне. Немов Резник має намір завжди розмовляти запитаннями, тільки без потрібного знака в кінці фрази.

Щось накшталт "здогадайтеся самі: питаю я з вас чи просто стверджую".

— Давайте все негайно з'ясуємо, — я простягаю руку до телефону, і ця значна туша із серйозними очима навпроти нарешті рухається.

— Резницький. Моє прізвище по-справжньому. Там ще буква "А" має бути попереду, а після неї — крапка.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 107
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Кохай без правил, Ольга Манілова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Кохай без правил, Ольга Манілова"