Книги Українською Мовою » 💙 Еротика » Поцілуй Першим, Ольга Манілова 📚 - Українською

Читати книгу - "Поцілуй Першим, Ольга Манілова"

2 401
0
05.09.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Поцілуй Першим" автора Ольга Манілова. Жанр книги: 💙 Еротика / 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Поцілуй Першим, Ольга Манілова» була написана автором - Ольга Манілова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Еротика / 💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Поцілуй Першим, Ольга Манілова" в соціальних мережах: 

📚 Ласкаво просимо на ReadUkrainianBooks.com, вашу українську онлайн бібліотеку! Сьогодні ми маємо честь представити вам книгу "Поцілуй Першим" від обдарованого автора Ольги Манілової.

🖋️ Ольга Манілова - це яскрава зірка у світі сучасної української літератури. Її твори завжди відзначаються неперевершеним стилем та здатністю перенести читачів у світи неймовірних пригод. Вона - авторка багатьох бестселерів, що завойовали серця читачів.

📖 У книзі "Поцілуй Першим" Ольга Манілова розповідає про непередбачуваність кохання та загадковість відносин. Це історія про зустрічі, яка змінила все, і про той магічний момент, коли перший поцілунок може змінити все навколо.

💬 На ReadUkrainianBooks.com ви можете насолоджуватися читанням книг онлайн абсолютно безкоштовно та без реєстрації. Ми обираємо найкращі твори українських та світових авторів, щоб ви мали можливість насолоджуватися найкращою літературою.

🔥 Відкрийте для себе захопливий світ книги "Поцілуй Першим" та багато інших шедеврів на ReadUkrainianBooks.com. Читаючи з нами, ви подорожуватимете у світ фантастичних історій та незабутніх емоцій! 💋💫


Читати інші книги цього автора:
Читати книгу - "Поцілунок одного разу, Ольга Манілова"
Читати книгу - "Кохай без правил, Ольга Манілова"

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 154
Перейти на сторінку:
Розділ 1 КУЛАК

Ненавиджу такі затхлі радянські приміщення, як це.

Будинок Культури, йопта. По стелі тріщини, на стінах акварель у дешевих рамах, а стіл хитається. Тут і привид повісився б від туги та нудьги.

Вона, авжеж, сіла просто навпроти. І щебече там щось. Земельна ділянка — не придатна, а геодезична служба написала абияк і «усе не так».

Вона — це Аліса Чернишевська.

Активістка, за поясненням мера.

Волонтерка, за її власними словами.

Видихаю ліниво і голосно. Вона збивається. І тепер вдих у нас обох затяжний. Не можу зрозуміти: чи то справді кучерик тремтить у неї біля вуха, чи то просто хвилясте волосся так збилося.

У голові багато думок штовхається. Аж занадто багато для полудня, що мав би стати нудним і формальним візитом до невидатного Василькова, який скоро увійде до складу столиці.

З мером начебто закрутилося колесо і все гарно йшло. Я навіть узяв із собою Єгора Ліна, рок-зірку небувалої популярності, для піару. Паршива ідея, як на мене, але ризиків тут не передбачалося.

Гарненький пройдисвіт — виходець із Василькова. Консалтинг група все продумала, домовилася про його присутність і публічну підтримку в селищі.

Підтримки для будівництва мого гігантського і благодійного спортивного комплексу.

Який я побудую що б не сталося. І які б Аліси Чернишевські з вабливими темними очима цьому не перешкоджали.

Її і привів сюди цей Єгор Лін. Точніше, вона явно сама притяглася, куди не кликали, але вклинитися в усі справи їй допоміг рок-зірка. Вони, виявляється, однокурсники.

— Але ділянка межує прямо з майданчиком. Майданчиком для дитячого будинку, нагадую, — вперто твердить Аліса.

Раз восьмий уже нагадує. Своїми пухкими, непрофарбованими губами. Вони рухаються і рухаються, а я втуплюю очі. З найпершої секунди довбаю поглядом — як побачив її безглузду появу в коридорі.

Не дивиться на мене, ну й хай не дивиться.

Може, гірше буде, якщо вона гляне.

Може, я скажу щось дебільне вкрай тоді. Як це гарно обернути?

Щось не-позбут-нє скажу.

— І розкол, ґрунту я маю на увазі, якраз по тій межі проходить, — голосом вона кімнату захоплює. Бля, яка вона активістка. Їй би грьобаним воєначальником бути.

Ну, в іншій реальності якійсь.

У цій усі б боролися, щоб її на спину завалити і присунути.

Ну, може, не всі. Не знаю. Про що я, дідько, думаю взагалі?

Прочищаю горло. Аліса збивається знову.

Цей її миттєвий непорядок у голосі, що вона тут же намагається виправити, сірником проходиться по моїй шкірі, як по тертці запалювання.

Чомусь на кінчиках моїх пальців палає шкіра.

— Виправимо тріщину, залатаємо, і залишиться стояти той майданчик міцніше, ніж раніше, — я видаю надмірно грубо.

Давай, встромляй в мене ікла.

— Якби це було можливим, геодезична служба так би й позначила, — вона вперто не дивиться на мене, і захлинається далі в словах.

Ти диви яка!

Я, як дурний пес, подаюся вперед, але в останній момент стопорюся.

Так, це треба припиняти.

Усе треба припиняти: і цю балаканину, і новоспечену спецгрупу з будівництва, і цю... Алісу Чернишевську.

— Анатолію Івановичу, — дзвіночком-голосом бринить бестія знову на весь чортів Будинок Культури, зачаровуючи мера. — Провалитися земля не тільки під дитячим будинком може. А ще далі розкол піде.

Так-так, провалитися земля і під мною може. Просто зараз.

Але краще б під тобою.

Цікаво, столична бестія бувала колись у дитячому будинку довше, ніж дитячий ранок із віршиками та подарунковими пряниками, у ролі Снігуроньки?

Тому що я бував. Там я виріс.

У голоді, холоді та бруді.

У злиднях. По всіх фронтах. Крім сподівань.

Тільки  сподівань у дитячому будинку — завались.

— Земля і зараз провалитися може. Щось ти ні хріна не робиш із цього приводу.

І — пульс водневою бомбою розходиться по тілу. Чую тільки його. І іноді проривається постукування її ніжки. Якою вона весь час нервово смикає і зачіпає чортів стіл.

Тому що Аліса Чернишевська нарешті піднімає на мене очі. І дивиться докірливо, і нахабно, і трохи... загнано.

Хапаюся за останню емоцію, як за шматок м'яса з голодухи.

— У місті є чим зайнятися... волонтерам. І це точно не моїм комплексом!

— Поки що немає ніякого комплексу, — задоволено нагадує бестія. — Поки що це тільки повітря.

Єгор Лін заливається сміхом, немов однокурсниця вдало пожартувала.

Я знаходжу її спостереження дуже несмішним.

— Писульки цієї служби — просто папір, а твої претензії — тільки повітря.

— Думаю, нам потрібно заспок... — висуває вперед руки мер, але нікому немає інтересу до його миротворчої місії.

— Просто папір, як і твої гроші, Кулаков, — йде вона на пряму атаку, і я змушений утримувати себе долонею за стіл. — І цей папір не приховає шкоди в майбутньому.

— Твоє скиглення теж не перекриє користь від спорту, — рубаю так швидко, що Аліса й рота не встигає відкрити. — І користь буде якраз від цих папірців.

— Брудних, мерзенних купюр, — бурмоче вона.

— Брудних, мерзенних купюр, — підтверджую я.

І нарешті подаюся вперед.

Аліса не тушується, але мені здається, вона здригається. От би відмотати час назад і розгледіти точно.

Безсоромно витріщаюся на неї, бо... бо тільки це допомагає виринати з раптового звалища думок.

— Ще дві служби мають схвалити це. — Вона трясе паперами, як наживкою переді мною. —  І подивимося —  подивимося — що скаже обласна служба містобудування.

Повнокровна бойова бестія. У квітковій сукні та з блискучою копицею неслухняного волосся — вона більше на фею схожа.

Мабуть, не з дитячої казки фея. А та, яка із закривавленою сокирою чекає за порогом, заграючи крильцями в нутрощях своїх жертв.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 154
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Поцілуй Першим, Ольга Манілова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Поцілуй Першим, Ольга Манілова"