Книги Українською Мовою » 💙 Еротика » Арон, Олекса Мун (Alexa Moon) 📚 - Українською

Читати книгу - "Арон, Олекса Мун (Alexa Moon)"

945
0
01.09.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Арон" автора Олекса Мун (Alexa Moon). Жанр книги: 💙 Еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Арон, Олекса Мун (Alexa Moon)» була написана автором - Олекса Мун (Alexa Moon), яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Еротика".
Поділитися книгою "Арон, Олекса Мун (Alexa Moon)" в соціальних мережах: 

"Арон" - це книга, яка заглиблюється у внутрішній світ свого головного героя, розкриваючи перед читачем складність людських почуттів та внутрішніх боротьб. Автор цієї історії, Олекса Мун (Alexa Moon), відомий своєю здатністю торкатися найважливіших тем у своїх творах.

📚 Автор - Олекса Мун (Alexa Moon) - це талановитий письменник, який вже завоював серця багатьох читачів своїми літературними творами. Його стиль відзначається глибоким аналізом персонажів та вмінням передати їхні емоції через слово. В кожній його книзі відчувається майстерність розповіді і справжній глибокий сенс.

💔 У романі "Арон" головний герой переживає важкі моменти і шукає власний шлях у світі, долаючи перепони та випробування. Ця історія розповідає про кохання, втрати, та боротьбу зі своїми демонами. Вона залишить незабутнє враження у кожному, хто зігріється її сторінками.

🌐 І на сайті readukrainianbooks.com ви зможете знайти цей роман та інші найкращі твори українських та світових авторів. Ми пишаємося можливістю представляти вам найкращу літературу безкоштовно та без обов'язкової реєстрації.

"Арон" - це історія, яка розкриє перед вами глибокі почуття та заставить задуматися над важливими аспектами життя. Спробуйте себе в ролі головного героя та переживайте разом з ним усі випробування та радощі життя. Діліться цим чудовим досвідом з readukrainianbooks.com. 💔📖


Читати інші книги цього автора:
Ти нікому не розкажеш, Олекса Мун (Alexa Moon)

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 79
Перейти на сторінку:
Пролог

Під час навмисного підриву автомобіля загинув депутат Андрій Санін – найкращий друг Яніса Адаміді засновника грецької діаспори у місті.

Яким чином тут замішана Валерія?

Все дуже просто. Лера, протягом багатьох років була коханкою Андрія і коли на неї починається полювання, оскільки дівчині відома одна таємниця, Яніс пропонує їй перечекати бурю у себе вдома. Там Лера знайомиться з Ароном – молодшим братом Яніса. Між Ароном і Лерою спалахує... ненависть... спочатку. А далі...

* Історія Арона та Лери.

Пролог. Арон

Чорна верхівка, що ковзає вгору-вниз між ніг не викликає жодних емоцій. Про якісь відчуття, взагалі мовчу. Я ніби проклятий. Мої почуття належать іншій. І коли я встиг так вляпатися?

Мені вже мало того, що пропонує Жасмин або просто набридло. Я й так дуже багато часу витратив на цю дівку, а зараз і задоволення зникло.

Хапаю пофарбоване гладке волосся і зібравши його в кулак, змушую повію заковтнути глибше. Насамкінець, може бути хоч так, образ гордовитої суки, що зараз тимчасово живе в домі мого брата, вилетить з моєї голови?

Але цього на жаль не відбувається. Ані через секунду, ані за три хвилини. "Подруга" Яніса міцно в'їлася під шкіру, отруюючи собою кров. Затуманюючи всі думки. Плутаючи їх.

Повія між моїх ніг починає задихатися і я чую накочуючі блювотні позиви. Відпускаю її й відкидну дівку, що задихається, вбік.

Брюнетка, витираючи губи, відповзає від мене. Боїться. Бійся! В її очах завмерли сльози та німе питання «за що?».

Так, я блядь знаю про її почуття до мене. І те, що вона не від хорошого життя стоїть на колінах, але відповісти взаємністю я не можу. Збагнути не можу, на що вона сподівалася? Досить того, що я викупив цю дівку і її ніхто крім мене не трахає. Але сьогодні я злий. Їй доведеться терпіти все, що я з нею зроблю. Або не зроблю... Пішло все до біса, в самісіньке пекло! 

— Пішла на хер звідси й не попадайся мені більше на очі! — натягую джинси та застібаю ремінь.

— Арон, — жалібно скиглить Жасмин, сидячи на підлозі.

Настав час припинити наші зустрічі. Вона мені давно не приносить задоволення і я не мати Тереза, щоб про когось дбати. Якби у цієї повії була хоч крапля мізків, за ті гроші які я відвалюю за неї, вона б могла  звалити звідси, загубитися і почати нове життя. А натомість вона стоїть на колінах з моїм членом у роті та сподівається, що між нами спалахне іскра. Сподівається, що я викуплю її та прикрашу тонкий безіменний пальчик правої руки важким діамантом.

На хер воно мені потрібне? Я навіть справжнього імені її не знаю. Тим більше у мене є проблеми серйозніші.

— Наші зустрічі скінчилися! Далі сама, годі з мене доброчинності. Я чув у Рудого на тебе стоїть, не проґав цей шанс. — Гидливо кидаю. — Може, він виправдає твої надії?

— Арон! Ні! Стій! Не віддавай мене йому! Я тебе благаю! — застиглі сльози перетворюються на неконтрольований потік води, і брюнетка вибухає криком.

Терпіти не можу всю цю жіночу вогкість. Жодного разу вона мене не пробирала. Зараз теж немає жодного жалю.

Байдуже глянувши на неї, мовчки забираю свої речі. Кидаю на стіл кілька купюр і виходжу, ляскаючи за собою дверима.

Ноги моєї тут більше не буде. Ця діра подібно до трясовини засмоктує твої гроші й тебе з головою. Потрібно буде сказати Мірану, щоби переглянув свої погляди з приводу цієї точки. Нехай здирає з них більше, якщо вони хочуть залишитись на плаву.

За якусь нікчемну секунду мій настрій падає нижче за плінтус. Не розумію, куди ще нижче то? Бажання, що спалахнуло, відправитися в бар і знайти собі неприємності, гасне зберігаючи мої кулаки в цілості та безпеці. Краще мені поїхати додому та постояти під крижаним душем. Завтра Міран попросив бути зі свіжою головою. Йтиметься про давній підрив депутата. На поверхні опинилося лайно, яке мало потонути кілька місяців тому, а замість цього, лайно розворушив один слідчий, якому схоже жити набридло.

Втомлено розтерши обличчя я провертаю ключ у запаленні маючи намір вирушити додому і виспатися. Але чомусь через п'ятнадцять хвилин я під'їжджаю до паркінгу елітної висотки, де знаходиться дворівнева квартира мого брата.

Я сам не розумію, як переступаю поріг його оселі та опиняюся в темному коридорі. Як безшумно крокую до дверей, за якими ховається гостьова кімната. Туди, де ні про що не здогадуючись спить ця бісова відьма, що хвилює мою свідомість та підсвідомість теж...

Я почуваюся справжнім хижаком на полюванні й… краще б Валерії не було там. Краще б Ольга збрехала про потоп, який змусив Леру зупинитися у них із Янісом.

Опустивши долоню на дверну ручку, повільно видихаю. Під моїм несильним натиском ручка злегка скрипить і двері відкриваються явив моєму погляду божевільну картину.

На ліжку, залитому місячним сяйвом, лежить напівоголена Вона... Побачивши її пружні сідниці у роті пересихає. Роблю крок уперед.

Чуйний сон Валерії зникає без сліду, і жінка підривається з місця. Дивиться на мене сонним поглядом, не розуміючи, що відбувається.

— Що ти тут робиш? — чується її зляканий голос і в мене остаточно їде дах.

Я щільно зачиняю за собою двері із задоволенням усвідомлюючи, що у квартирі ми самі. Майже.

Ось ти й попалася! Зараз ти відповіси за все!

 

_________

Через два тижні роман стане платним!!

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 79
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Арон, Олекса Мун (Alexa Moon)», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Арон, Олекса Мун (Alexa Moon)"