Книги Українською Мовою » 💛 Молодіжна проза » Ти не мій брат, Ханна Еванс 📚 - Українською

Читати книгу - "Ти не мій брат, Ханна Еванс"

318
0
05.09.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Ти не мій брат" автора Ханна Еванс. Жанр книги: 💛 Молодіжна проза. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Ти не мій брат, Ханна Еванс» була написана автором - Ханна Еванс, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Молодіжна проза".
Поділитися книгою "Ти не мій брат, Ханна Еванс" в соціальних мережах: 

📚 Ласкаво просимо на ReadUkrainianBooks.com, вашу оазу читання! Сьогодні ми представляємо вам захопливу книгу "Ти не мій брат" від обдарованої авторки Ханни Еванс.

🖋️ Ханна Еванс - це авторка, яка завоювала серця читачів своєю теплою і відвертою писаниною. Її твори відзначаються глибоким розумінням міжособистісних відносин та вмінням створити персонажів, які здаються живими.

📖 У "Ти не мій брат" Ханна Еванс розповідає про долю двох молодих людей, які зустрілися на перетині життєвих шляхів і відчули міцне зв'язок. Але чи зможуть вони подолати всі перепони, щоб знайти своє місце під сонцем?

💑 Ця книга розкриє перед вами важливі теми дружби, кохання та самовдосконалення, залишаючи багато запитань та вражень.

💬 На ReadUkrainianBooks.com ми пропонуємо можливість читати книги онлайн абсолютно безкоштовно та без реєстрації. Ми об'єднали найкращі твори від українських та світових авторів, щоб ви могли насолоджуватися читанням в будь-який момент.

🔓 Відкрийте для себе захопливий світ "Ти не мій брат" та інших книг на ReadUkrainianBooks.com, і ви не пошкодуєте!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 83
Перейти на сторінку:
Пролог

Настя 

Виходжу на вулицю і відчуваю особливу осінню прохолоду. Ще вчора сидячи з чашкою теплого чаю, я спостерігала за дощем із вікна. А сьогодні зірвавшись з місця, поспішаю на заняття. Ось і розпочався ще один навчальний рік, а точніше, перший після закінчення школи.

Мене звати Настя, друзі кличуть Натка, а батьки любили називати Анастасія. У мене худорлява фігура, коричневе волосся і світло - карі очі, які дісталися від батька. У них я була пізньою дитиною. Мама народила у 35. Вони мене весь час оберігали і дарували свою безмежну любов. Ми були дуже щасливі, до одного трагічного дня...

Після аварії у якій загинув батько, наше життя перевернулось з ніг на голову. Відчуття, ніби тебе вдарили з такою силою, що ти не можеш прийти до тями. Мама трималася з усіх сил, ще й мене намагалася вивести з депресивного стану. Вона у мене за освітою психолог, працювала у місцевій поліклініці. А батько був кардіологом, до того ж, найкращим у місті.

Мама усе на собі тягнула. Лише ночами, коли думала що я сплю, тихо плакала. Час проходив, їй допомагала забуватися робота, а мені друзі. Вони у мене найкращі.

Арсен і Аліна, або Арс і Лінка. Інколи він називає її колючкою.

Чому колючка? Тому, що Лінка дуже смілива дівчина. Вона, як то кажуть за словом в карман не полізе і слабших не дасть образити. Колись у дитинстві ледь не побилася зі старшими хлопцями, які ображали менших. Ми тоді з другом ледь відтягнули її від цих хуліганів. Після того випадку, вони ще довго не потрапляли нам на очі. Незважаючи на свій бойовий характер, Лінка тендітна дівчинка, із чорним волоссям і блакитними очима.

Арс - це душа компанії. Він завжди на позитиві, з хорошим почуттям гумору. Арс легко підніме настрій будь - кому. А ще, завоює прихильність будь - якої дівчини. Високий, з підтягнутою фігурою, білявим волоссям і синіми очима.

Я ж у свій час старалася бути найкращою у всьому, щоб не підвести людину, яка все для мене робить. Ось так і минуло два роки...

  Дорогі читачі, ця книга мала бути першою у моїй творчості. Але на жаль, була заблокована. Я врахувала всі свої помилки і дуже хочеться, щоб ви її все таки дочитали... 

Це не просто історія, а щось більше... Сподіваюся лише на те, що світло буде частіше радувати наші оселі. 

Дякую за розуміння і підтримку. Завжди ваша, Ханна Еванс...

 Мирного неба. 

Ну що ж, поїхали? Усім удачі і безмежного щастя❤️

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 83
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Ти не мій брат, Ханна Еванс», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Ти не мій брат, Ханна Еванс"