Книги Українською Мовою » 💙 Сучасна проза » Спадок з бонусом, Інна Земець 📚 - Українською

Читати книгу - "Спадок з бонусом, Інна Земець"

330
0
03.11.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Спадок з бонусом" автора Інна Земець. Жанр книги: 💙 Сучасна проза. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Спадок з бонусом, Інна Земець» була написана автором - Інна Земець, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасна проза".
Поділитися книгою "Спадок з бонусом, Інна Земець" в соціальних мережах: 

📚 Ласкаво вас вітає ReadUkrainianBooks.com – джерело нескінченних пригод та відкриттів. Сьогодні ми відкриваємо для вас сторінки захоплюючої книги "Спадок з бонусом" від визнаної письменниці Інни Земець.

Про книгу: У цьому захоплюючому романі головний герой опиняється в самому серці сімейних таємниць. Після невдоволеного життя величезних міст він повертається до своєї рідної маленької деревеньки, де починається його захоплююча подорож у минуле. Із кожним відкриттям, з кожною виявленою таємницею, герой розкриває магію родинних зв'язків та сили спадщини. Ця книга – це не лише історія, але й відзеркалення внутрішньої сили та здатності віддати повагу своїм коріням.

Про автора: Інна Земець – це талановита українська письменниця, що підкорює читачів своєю неперевершеною майстерністю слова та здатністю відтворити відчуття та емоції персонажів. Її творчість – це запрошення у світ таємниць, де кожна сторінка – це новий світ, який варто відкрити.

🔍 Чому читати на ReadUkrainianBooks.com? Тут ви знайдете справжні скарбниці української літератури. Читання на мові оригіналу – це можливість відчути внутрішню суть та глибокий зміст творів українських авторів.

📘 Долучіться до нас та відкрийте для себе безмежні можливості спадщини та відкриттів у "Спадку з бонусом"! Поглибте своє розуміння родинних зв'язків та дізнайтеся, як важливо віддати належну повагу своєму минулому, оскільки воно наповнює наше сучасне життя сенсом і значенням.


Читати ще книги автора Інни Земець

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 71
Перейти на сторінку:
Глава 1

 

У повітрі витав неповторний аромат скандалу. Поки він був ледь відчутний, але те що відбудеться – безсумнівно. Я неспішно переміщувалась залою, час від часу зупиняючись біля гостей. Вони виголошували тости на честь іменинника, я весело сміялась і торкалась губами краю келиху. Цього брюту мені до кінця гулянки вистачить, бо лиш торкалась – не пила. Якби смачною вишневою наливкою частували, то не відмовилася б, але коли у гостей навіть помада коштує дорожче за чималий запас того напою, таке не подають. Гості розважались, я нудьгувала. Ігнат десь в іншому кінці кімнати з партнером про щось балакав, а до мене його молодший брат наблизився. Що ж, починається.

- Не набридло усміхатись? Чи вже добре звикла свою роль грати?

- Поки тебе не побачила - було трохи складніше, та тепер маю привід для щирого сміху. Корсет вже носиш, чи ще сам пузо втягуєш? – промовила я з чарівною посмішкою гієни.

Він був не кілька років старший за мене, а виглядав на всі сто. А може і на більшу вагу. Пузатий і мордатий, на відміну від  мого чоловіка, який в свої п’ятдесят давав привід для заздрості підтягнутим тілом і здоровим виглядом.

- Мене дружина так не змотує, бо я її не купував для кардіо, - язвив опецьок обдаючи мене хвилями зневаги та презирства.

- А варто було б пошукати собі тренера - погано виглядаєш, Дем’ян.

Ігнат окинув кімнату поглядом і, побачивши свого молодшого брата поруч зі мною, рушив з місця. Скандал був неминучим, як і завжди відбувалось, коли всі члени цієї дружньої родини зустрічались в одному місці. Колись, з цікавості, глянула історію походження імені Дем’ян – от просто антипод у повному розумінні цього слова, геть йому не личить. А як кажу Деміен - одразу все стає на свої місця, набуваючи гармонії.

- Знову чубитесь? – Ігнат зупинився поруч нас і вклав руку мені на талію.

- Що ти? Просто обмінюємось люб’язностями, - відповіла йому я з усмішкою гієни. – Ти ж знаєш, твій брат приємна людина, ми з ним давно товаришуємо.

- Дем’ян, хоч сьогодні давай без цього, сам не соромся і мені не псуй настрій, - звернувся до брата Ігнат. - Не пий зайвого і до Ярослави не чіпляйся.

- Не повчай мене! Я і не маю твою ляльку поважати – нема причини.

- То просто не чіпай мене, - зашипіла я. – Чого приперся? Гостей навкруги повно, жінку свою в натовпі відшукай і до неї присікуйся.

Ігнат з роллю рефері завжди погано справлявся, кілька фраз - його максимум, перебалакати нас йому ніколи не вдавалось, а достукатись до Дем’яна взагалі марна справа.

- Все думаю, скоро він тобі набридне чи занадто комфортно? – не спинявся молодший. - Паразитуєш із задоволенням?

- Про гельмінтів ти добре згадав, як тебе бачу – одразу про них думаю, - голос ще не підвищувала, а бажання вже було майже нестримне. – Ти як ніхто знаєш добре, як соки з людини смоктати.

- Даремно на мене проектуєш, то твоя професія, а не моя.

Дем’ян зробив великий ковток з бокалу і почав набирати повітря в легені для продовження неприємної бесіди, але почути чим почастує далі не вдалося.

- Все, годі! – Ігнат таки не витримав. – Ідіть за мною – дещо сказати хочу!

Мене він за руку потягнув, а Дем’ян сам за нами в кабінет пішов.

- Зачини за собою двері, - рявкнув Ігнат брату і мене відпустив. – Ти мені набрид гірше бородавки! Роботу тобі дав, хоч і толку від того як з козла молока, та коли що просиш – не відмовляю, то чим тобі так моя дружина підпікає?

- Не люблю хижачок! – підвищив голос молодший.

- Конкуренції боїшся?  - влізла я.

- Обидва замовкніть!

Розійшовся Ігнат, аж по столу кулаком стукнув. Я тихо під ніс собі хмикнула і невеличкий ковток з келиху зробила – фу, несмачне, ніколи не звикну то тих кислих бульбашок вишуканих.

- Якщо боїшся, що через дружину крантик грошового потоку зміліє – і правий і помиляєшся. Правий, що перекрию, але не через неї – сам це заслужив. Більше по допомогу до мене не приходь, бо ти вже давно переріс часи стипендіальної підтримки! І якщо сподівався, що скоро спадок отримаєш – отямся і викинь такі думки. Ні скоро, ні з часом на те не розраховуй! Тебе в моєму заповіті вже нема!

- А хто ж тоді є? Оця?! – захлинувся подивом і слиною опецькуватий братець.

- Не смій так про мою дружину казати! Все до копійчини їй і своїй дитині залишу!

Здивував всіх Ігнат. Дем’ян зблід, а я тим ковтком єдиним вдавилась – міг би мене спочатку попередити, що я вагітна. Молодший ще трохи в хамелеона пограв, змінюючи колір від сірого через зелений до багряного і вилетів з кімнати голосно за собою дверима ляснувши.

- Ігнат, що за вигадки? Яка дитина? – так келихом об стіл грюкнула, що ледь ніжку не відбила.

- Вибач, саме по собі вирвалось, - Ігнат втомлено хитав головою і масажував скроні. - Та хай мрії свої забуде! Може і не дарма так сказав – ідея таки не погана.

- Це ще звідки взялось?! - сказала я і хотіла продовжити, та в двері постукали і на порозі партнер чоловіка з’явився.

- Дем’яна щойно проводив. Чого він звідси як з пекла тікав? - він прикрив за собою двері і підійшов до нас ближче. – Навіть дружину свою забув з собою забрати.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 71
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Спадок з бонусом, Інна Земець», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Спадок з бонусом, Інна Земець"