Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Солодка помста, Іра Майська 📚 - Українською

Читати книгу - "Солодка помста, Іра Майська"

263
0
25.03.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Солодка помста" автора Іра Майська. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Солодка помста, Іра Майська» була написана автором - Іра Майська, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Солодка помста, Іра Майська" в соціальних мережах: 

Солодка помста – це захоплююча історія про любов, зраду та відновлення справедливості, яка переплітається з несподіваними поворотами подій та загадковими сюжетними лініями. У цій книзі авторка Іра Майська відкриває читачам світ емоцій та таємниць, які змушують залишатися на краю сидіння до самого фіналу.

Головна героїня роману – молода жінка на ім'я Настя, яка відчула на собі безжальну зраду та образу від найближчих людей. Після трагічних подій вона вирішує взяти справедливість у свої руки і витягнути винних на чисту воду. Її шлях до помсти наповнений небезпекою, інтригами та непередбачуваними подіями, що робить кожну сторінку книги захоплюючою та зацікавлюючою.

Іра Майська – талановита українська письменниця, яка здобула визнання своїми романами, які вражають своєю динамікою та заплутаними історіями. Її творчість завжди надихає читачів на відкриття нових горизонтів у світі літератури та дозволяє зануритися у захоплюючі пригоди, які залишаються у пам'яті надовго. Іра Майська продовжує радувати своїх прихильників яскравими та цікавими творами, які завжди тримають в напрузі до останньої сторінки.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Солодка помста, Іра Майська», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Солодка помста, Іра Майська"