Книги Українською Мовою » 💛 Публіцистика » Ілон Маск 📚 - Українською

Читати книгу - "Ілон Маск"

2 012
0
26.04.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Ілон Маск" автора Ешлі Венс. Жанр книги: 💛 Публіцистика / 💙 Бізнес-книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Ілон Маск» була написана автором - Ешлі Венс, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Публіцистика / 💙 Бізнес-книги".
Поділитися книгою "Ілон Маск" в соціальних мережах: 

Серед легенд технологічного бізнесу, мабуть, саме Ілона Маска найбільше обдаровують гучними епітетами та приголомшливими порівняннями: його називають і Леонардо да Вінчі нашої епохи, і новим Стівом Джобсом. Без нього не було б ані платіжної системи PayPal, ані електромобілів Tesla, ані перших приватних космічних польотів. Він замірився не тільки пересадити людство на електромобілі, зняти його з нафтової голки завдяки сонячній енергії та мережі суперзарядок для електромобілів, але й розпочати колонізацію Марса та зробити людську цивілізацію міжпланетною.
Знаний у світі технологій американський журналіст Ешлі Венс зміг отримати ексклюзивний доступ до Маска, одного з найвідчайдушніших підприємців Кремнієвої долини і світу, а також до його родини, колег та друзів. Ця книжка відстежує його шлях від непростого дитинства у Південній Африці й аж до сходження на вершини світового бізнесу. Венс проінтерв'ював майже триста осіб та провів понад 50 годин у розмовах з Маском, аби розповісти історію компаній, які змінюють світ, та розкрити непросту особистість підприємця-інноватора, який втілює в реальність задуми планетарного та міжпланетного масштабу.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 124
Перейти на сторінку:

У цій жвавій, допитливій розповіді знаний у світі технологій журналіст Ешлі Венс пропонує безпрецедентний погляд на гідний подиву життєвий шлях найбільшого відчайдуха Кремнієвої долини. Написана з ексклюзивним доступом до Маска, його сім'ї та друзів, ця книжка відстежує його долю від непростого дитинства в Південній Африці — аж до сходження на вершини глобального бізнесу. Венс провів понад 50 годин у розмовах з Маском та проінтерв'ював майже триста осіб, щоб розповісти бурхливу історію Маскових компаній, які змінили світ, а також показати нам неоднозначного чоловіка, який вдихнув нове життя в американську промисловість і поклав початок інноваціям нового рівня, наживши дорогою чимало ворогів.

1992 року Ілон Маск, тоді ще несамовито енергійний іммігрант, приїхав до Сполучених Штатів, прагнучи реалізувати свої найбожевільніші мрії. Відтоді Маскове життя було схоже на американські гірки: прикрі розчарування йшли поруч із грандіозними успіхами. Пішовши з компанії РауРаІ не зі своєї волі, подолавши небезпечне для життя захворювання на малярію, переживши смерть маленького сина, Маск залишив Кремнієву долину і переїхав до Лос-Анджелеса. На подив і збентеження друзів, він провів наступні кілька років, витрачаючи увесь свій капітал на ракети та електромобілі. Але якщо від того часу перестрибнути уперед, до 201 2 року, ми станемо свідками одного з найбільших відроджень в історії бізнесу: Tesla, SpaceX та SolarCity досягли нечуваних успіхів, а власні статки Маска перетнули позначку у п’ять мільярдів доларів.

У часи, коли багато американських компаній більше зацікавлені здобути легкі гроші, ніж сміливо йти на ризики у сфері нових технологій, Маск вирізняється на їхньому тлі як єдиний підприємець, динаміки та візії якого вистачає одразу на три галузі, де він не тільки дає собі раду, а й здійснює революцію. Венс бачить в успіхові Маска ознаки повернення до тієї амбітності та винахідливості, які свого часу зробили Америку економічною та інтелектуальною потугою. «Ілон Маск» - блискуче проникливе дослідження того, що Маскова кар’єра означає для технологічної індустрії, яка переживає драматичні зміни. Ця книжка дає нам відчути, яким неймовірним може стати наступне століття.

«Ілон Маск — чоловік за серцем моїм: ризикований і безбоязний перед лицем невдач, бо ним керує незмінна мета — дати людству світле майбутнє. У цій блискучій біографії Ешлі Венс зміг передати видатну життєву історію Маска та його нестримний дух».

РИЧАРД БРЕНСОН, засновник Virgin Group

«Після Стіва Джобса Ілон Маск більше за будь-якого іншого підприємця задає планку можливого в технологіях. Нам пощастило мати в особі Ілона свого справжнього Тоні Старка, і саме в цій книжці ми вперше знайомимося з його історією, такою живою та насиченою».

МАРК АНДРІССЕН, венчурний капіталіст та один із творців сучасного інтернету .

«Ешлі Венс без прикрас і в деталях дає нам поглянути на людину, яка раз у раз починала з програшної позиції — і перемагала, кидаючи виклики застарілому мисленню та змінюючи світ. Я не вірю, що хоч хтось, прочитавши цю книжку, не відчує натхнення на амбітніші цілі».

ТОНІ ФАДЕЛЛ, творець iPod та iPhone, генеральний директор Nest Labs

«Ілон Маск - один із найвидатніших підприємницьких умів нашого часу. Те, як у цій людині поєднуються визначний інтелект, невідступне прагнення йти вперед та непохитна віра у свої сміливі ідеї, дає всьому суспільству шанс виграти від його зусиль. Книжка «Ілон Маск» — це живий безпосередній погляд за лаштунки створення Tesla, SpaceXта SolarCity, а також на те, як Ілон працює над утіленням своїх мрій. Він є унікальною особистістю, яка змінює світ, і книжка Ешлі Венса є захопливою розповіддю про те, як Ілонові революційні ідеї зароджувалися, втілювалися, а тепер досягають розквіту».

ДЖОН КРЕЙҐ ВЕНТЕР, біолог, який першим розшифрував геном людини і створив синтетичний живий організм

Ешлі Венс — один із найвидатніших сучасних авторів, які пишуть про технології. Після кількох років висвітлення новин Кремнієвої долини та технологічної галузі для «New York Times» Венс перейшов працювати в «Bloomberg Businessweek», де опублікував десятки матеріалів та репортажів на теми якнайширшого спектра: від кібершпіонажу до розшифровування ДНК і дослідження космосу.

Ешлі Венс

Ілон Маск

Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє

Присвячую мамі й татові.

Дякую за все

1

СВІТ ІЛОНА

“По-вашому, я божевільний?”

Це запитання Ілон Маск поставив мені майже наприкінці довгої спільної вечері у дорогому ресторані морських страв у Кремнієвій долині. Я прибув до ресторану першим і, взявши джин із тоніком, усівся за стіл, знаючи, що Маск, як завжди, запізниться. Приблизно через п’ятнадцять хвилин з'явився Маск, у шкіряних черевиках, дизайнерських джинсах і картатій сорочці. Зріст Маска — один метр вісімдесят п’ять сантиметрів, але спитайте будь-кого, хто його знає, і вам підтвердять, що він виглядає значно вищим. Він абсурдно широкоплечий, кремезний і масивний. Здавалося б, він користатиме з переваг такої статури і, заходячи в кімнату, крокуватиме альфа-самцем. Натомість його постава майже сором'язлива: трохи схилена голова, поки він йде, швидкий потиск руки для привітання, як дійшов до стола — гепає дупою на стілець. Відтак Маскові потрібно декілька хвилин, щоб відтанути і набути розслабленого вигляду.

Маск запросив мене на вечерю для таких собі перемовин. За півтора роки до того я повідомив його про свої плани написати про нього книжку, а він повідомив мене про свої плани нічим мені у цьому не допомагати. Його відмова була дошкульною, проте перемкнула мене в режим затятого репортера. Якщо я мушу робити цю книжку без нього, хай так і буде. Із Маскових компаній Tesla Motors і

1 2 ... 124
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Ілон Маск», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Ілон Маск"