Книги Українською Мовою » 💙 Класика » Учителю, Сингаївський Микола 📚 - Українською

Читати книгу - "Учителю, Сингаївський Микола"

150
0
22.10.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Учителю" автора Сингаївський Микола. Жанр книги: 💙 Класика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Учителю, Сингаївський Микола» була написана автором - Сингаївський Микола, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Класика".
Поділитися книгою "Учителю, Сингаївський Микола" в соціальних мережах: 

На readukrainianbooks.com запрошуємо вас відкрити сторінки та душу книги "Учителю" від видатного українського письменника Миколи Сингаївського. 📚🍀

Про книгу: У захопливому творі "Учителю" ми знайдемо глибокі філософські думки та переживання головного героя, який шукає відповіді на найважливіші питання життя. Ця книга - це подорож у світ внутрішніх пошуків, розпитувань і відкриттів. Учитель, що допомагає герою у цій подорожі, виявляється не лише наставником, але й провідником у зачарований світ самопізнання та духовного зростання.

Про автора: Микола Сингаївський - це відомий український письменник, який своїми словами переносить читачів у світ глибоких емоцій та роздумів. Він розкриває важливі теми, стимулюючи нас задуматися над сенсом життя та нашого місця в ньому.

На readukrainianbooks.com:

  • Безкоштовне читання онлайн. Наш сайт пропонує можливість насолоджуватися літературними шедеврами абсолютно безкоштовно та без обмежень. Ви зможете відкривати для себе нові книги та поглиблювати знання безкоштовно.
  • Бестселери та найкращі твори. Наша колекція включає найпопулярніші та найцікавіші книги світової літератури. Тут ви знайдете щось для кожного смаку - від класики до сучасних бестселерів.
  • Розвиток української мови. Читання книг українською - це не лише відкриття нових світів, але й сприяння розвитку нашої мови. Книги Миколи Сингаївського - це справжня перлина у скарбниці української літератури.

"Учителю" - це твір, який відкриє перед вами глибини душі та надихне на великі думки. Оберіть цю книгу на readukrainianbooks.com та діліться своїми враженнями з нами. 🌱📚

Чиати ще книги (твори) автора Миколи Сингаївського:


Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Непідкуплена і непродана,
Як і совість поета…

А. Малишко

Учитель мій – Самійлович Андрій
Не раз казав: – Ти на своєму стій!
На висоті своїй чи на горбі,
Але своє неси щодня в собі.

Ні словом, ні душею не лукав.
Дніпро один. А ти – його рукав.
Ми не одні у матері-землі,
Та наша дума в неї на крилі.

А разом з нами – прадіди, діди,
І пам’ять – від колиски до зорі.
Не зміряти народної біди,
Не виплачуть її і матері.

Сльоза – не плата, а журба страждань,
Вона – болюча – душу розрива.
Та світ наш – з материнських сподівань,
Його не вкриє забуття трава.

Вона понад ракетами злетить,
Чи зашумить, мов кронисте гілля;
Душа – то наша зоряна блакить,
То отча нерозтрачена земля.

І нам її довічно берегти,
Земля ж бо і нащадкам не чужа.
І стане в світі більше доброти,
І не торкнеться помислів іржа.

А мова рідна дужче задзвенить –
Так, що відлунять ниви і гаї.
Щоб долучити і сучасну мить –
З минувшини – до вічності її.

Доглянеш сад чи знов засієш лан,
І вийдеш грозам атомним навстріч.
Такий уже судився нам талан –
Нести свій хрест – і кожен день, і ніч.

Такий наш вік, такий громохкий час:
Іти щодня на поклик, як на бій.
І діти – не безбатченки у нас…
Отак, браток… Знать на своєму стій.

Так говорив Малишко – до пуття,
І Слово те я взяв на все життя.
То ж хлібом душу зважую свою:
Спасибі, мій Учителю.
Стою!

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Учителю, Сингаївський Микола», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Учителю, Сингаївський Микола"