Книги Українською Мовою » 💛 Короткий любовний роман » Різдвяне побачення, Dark Overlord 📚 - Українською

Читати книгу - "Різдвяне побачення, Dark Overlord"

191
0
27.12.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Різдвяне побачення" автора Dark Overlord. Жанр книги: 💛 Короткий любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Різдвяне побачення, Dark Overlord - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Dark Overlord
Електронна книга українською мовою «Різдвяне побачення, Dark Overlord» була написана автором - Dark Overlord, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Короткий любовний роман".
Поділитися книгою "Різдвяне побачення, Dark Overlord" в соціальних мережах: 

"Різдвяне побачення" - чарівна подорож у світ магії та важливих відкриттів. Автор, таємничий "Dark Overlord", вклав у кожну сторінку тепло, яке розтановує серце, і захоплюючі моменти, що виводять нас за межі реальності.

Головний герой, Ніколас, – це звичайний хлопець із незвичайним долевизначенням. Його різдвяні пригоди розкривають його справжній потенціал та долю. На шляху до власного визначення, він стикається із загадковими персонажами, які навчають його важливим життєвим урокам. Ця книга – про те, як різдвяне диво може змінити не тільки один день, але й усе життя.

Автор, Dark Overlord, як сам автор описує себе, – це страждано-романтичний літературний джентльмен, який знає, як підігріти душу своїми словами. Відомий своєю загадковістю, він розкриває новий вимір казки та захоплюючі історії, залишаючи читачів у захваті.

На readukrainianbooks.com ви маєте унікальну можливість насолоджуватися цією книгою онлайн, адже тут зібрані бестелери і найкращі книги світу. Ми віримо, що читання українською мовою – це не лише розвага, але й важливий внесок у розвиток мови та культури України. Книги – це магія, яка об'єднує нас і робить світ кращим. Читайте українською, відкривайте нові горизонти та поглиблюйте свою любов до рідної мови.

Захопливі історії, щедро просочені магією та мудрістю, чекають на вас. "Різдвяне побачення" - це не просто книга, це подарунок, який розкриє ваші серця на святкову чарівність і покличе до нових світів.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4 5 6 7 8
Перейти на сторінку:
1

Через свою роботу із щільним графіком і домашні клопоти Андрій вже й забув, що таке прогулянки з друзями, посиденьки в кав’ярні, а тим паче – побачення. Хлопець він був гарний: хороший, видний і доволі веселий, але вкрай сором’язливий і завжди зайнятий. Все його життя стислося до рамок монітору, в який він дивився ледь не цілодобово. Робота, відпочинок, спілкування – все там, у наркотичному інтернеті. Напевно, для повноти «щастя» не вистачало лише можливості дістати їжу через монітор. Тож, застосувати термін «насичене життя» до Андрія було доволі тяжко.

За останні роки промайнули і забулися десятки знайомств у соцмережах. У Андрія вже й сподівань ніяких не лишилося, щоб із кимось зійтися. Аж ось, з’явилася, мов сніг на голову звалилася, Аня. Два тижні жвавої переписки, і от – трапилося диво: йому запропонували зустрітися!

Вже наступного дня Андрій сидів на лавці у центрі міста, чекаючи на неї. Навколо панувала святкова атмосфера та передноворічна метушня. Скрізь ходило чимало людей у шапках Санти, несучи в руках барвисті пакунки з подарунками, а під їхніми ногами репів пухнастий сніг. Звідусіль долинала музика, різдвяні пісні, радісні вигуки батьків та нестримний сміх дітей, які каталися на каруселях неподалік.

В руках Андрій тримав телефон і букет червоних троянд, а на його обличчі трималося хвилювання і почервонілий від морозу ніс. Вже півгодини минуло, як він сюди прийшов і згорав у напруженому очікуванні, постійно поглядаючи то на телефон, то на перехожих, шукаючи Аню. Але, вона ніяк не з’являлася. «Могла просто забути. А потім згадала і тепер запізнюється, бо… збирається», – втішав себе Андрій. Йому не хотілося думати, що його банально кинули. Але, ще більше, йому не хотілося, щоб із цією приємною (судячи з переписки) дівчиною трапилося щось погане.

«Нарешті! Напевно, це вона!» – зрадів Андрій, помітивши дівчину, яка теж поглядом шукала когось у натовпі. Спочатку вона озиралася довкола, але коли поглянула в його бік, то відразу засяяла радісною посмішкою і жваво помахала рукою. Андрій теж помахав у відповідь і підвівся, а серце забилося від хвилювання. Дівчина поквапилася до нього. Андрій гадав над тим, що казати і як поводитися. Ну, принаймні, вона виявилася доволі гарною і це дещо заспокоїло його, адже одним побоюванням стало менше.

— Аню, мої вітання, – промовив він, простягаючи букет.

Продовжуючи посміхатися і не збавляючи ходу, дівчина кинула на нього здивований погляд, невпевнено кивнула і промчала повз. Наступної ж миті позаду нього пролунали радісні вигуки і писк дівчини. Андрій озирнувся. Вона повисла на шиї у хлопця, який стискав її в обіймах і нагороджував шквалом палких поцілунків. Розчаровано зітхнувши, Андрій знову сів на лавку. Він почувався повним бовдуром. Самооцінка миттєво впала, а віра в себе розчинилася в морозному повітрі. Він знову перевірив телефон: жодного повідомлення від Ані. «І чому вона не дала свого номера…?» – він понуро опустив голову.

— Перепрошую, тут не зайнято? – запитав приємний голос збоку. – Можна я тут сяду?

Андрій підвів погляд. Перед ним стояла усміхнена дівчина у рожевій курточці. З-під білої в’язаної шапки спадали розкішні локони світлого волосся, що обрамляло її гарне обличчя, а на рум’яних щічках проступали милі ямочки.   

— Ні-ні, звичайно, сідайте, – дещо розгублено відповів він і посунувся.

Дівчина сіла поряд і мовчки стала спостерігати за перехожими. Міркуючи, Андрій крадькома поглядав на неї, наважуючись дещо запитати.

— А ви… випадково, не Аня?

Дівчина поглянула на нього блакитними очима.

— Майже вгадали, – вона щиро посміхнулася. – Я Аня, тільки навпаки.

На обличчі Андрія з’явилося нерозуміння й німе питання. Але дівчина швидко додала:

— Я – Яна, – вона простягнула йому руку.

— Андрій, – він посміхнувся, потиснувши тендітну ручку, – дуже приємно.

— Взаємно. Що, побачення наосліп?

— Ого, – здивувався Андрій. – А от ви вгадали на всі сто відсотків. Як вам це вдалося?

— Ну, тут все просто, – посміхнулася Яна. – У вас в руках букет, ви шукаєте когось у натовпі, знаєте ім’я дівчини, але не знаєте, як вона виглядає, та ще й не аби як нервуєте.

— Вам би приватним детективом працювати, – вражений її спостережливістю, Андрій ще дужче засоромився.

— Аха-ха! Дякую, я подумаю над вашою пропозицією!

— А що, так сильно помітно моє хвилювання?

— Та від вас ним за кількадесят метрів віє, – пожартувала вона, – Андрій аж зніяковів і (як йому здалося) непомітно почав принюхуватися, чи від нього не тхне чимось неприємним. Яна помітила це і швидко додала: – Ой, ні, я не те мала на увазі! Вибачте. Від вас дуже приємно пахне, запевняю. Ви, головне, не хвилюйтесь так, я теж бувала на «сліпих» побаченнях.      

— І як?

— Чесно? – вона витримала коротку паузу. – Жахливо!

Обоє голосно розсміялися: Яна – від душі, Андрій – нервово.

— А якщо детальніше?

— Ну… – почала Яна. – Один постійно забував моє ім’я і кликав Олею. Увесь недовгий час побачення намагався мені під спідницю залізти, за що отримав ляпаса і «найщиріші» побажання. Інший прийшов з пляшкою пива, страшенним перегаром і постійно смалив, як паровоз.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4 5 6 7 8
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Різдвяне побачення, Dark Overlord», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Різдвяне побачення, Dark Overlord"